Jump to content
Fiskersiden

Sogning

Members
 • Content Count

  8
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Sogning

 • Rank
  Nytt medlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ja, er nok på grunn av BA sin artikkel at det er tomt :/ Kryr med ivrige fiskarar i Bergen hehe
 2. Sidan du seier at du er frå Åsane er jo Langavatnet bak Ikea eit bra vatn. Mykje fisk der rundt 200-300 gram, fekk ein aure der på 450g, men har høyrt og lest om fisk på kiloet her. Ellers har jo vi vatn som Hetlebakkstemma litt nord for Gaupås som eg har høyrt mykje godt om. Kalandsvatnet før Os har mykje fisk, men gjerne dei litt mindre 100-300 gram. Eg veit at Storavatnet på Kolltveit i Fjell kommune på Sotra huser fleire kilosfisk hvis ein litt lengre busstur ikkje gjer noko (ca 30 min trur eg). Er ikkje veldig kjent i Bergensområdet, men trur det skal vere fleire vatn som har fin fisk.
 3. Einaste eg veit om i området er at Mannevatn (litt lengre aust på kartet) huser fin og blank fjellaure. Fisken der er av god størrelse også.
 4. Tok turen opp dit dagen etter eg skreiv innlegget og det virka heilt dødt for meg også! Ikkje teikn til ein einaste fisk.
 5. Hei! Er det nokon som veit korleis det står til med fiskebestanden i Nubbevatnet i Bergen? Nokon som har fiska der i det siste? Veit at det vart satt ut 100 ørreter for fleire år sidan. Er dei fortsatt på merkverdig snittgram? Takk for svar !
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.