Jump to content
Fiskersiden

KKB

Members
 • Posts

  17
 • Joined

 • Last visited

KKB's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

 1. Ja, det tenkte jeg og... fikk beskjed om at de fungerer i alke slags vær, men at de er «trege». Husker ikke om det var noe med temperatur eller noe. Men allikevel.. takk for tipset. Hvor får man kjøpt di der da?
 2. Takk for svar! Grunnen til at jeg var frarådet var noe med at de bare fungerer i stabilt vær/lysforhold.. noe med at de er «trege»??
 3. Hei Tenkte kjøpe meg er par fiskebriller da de fleste sier det er et «must»! Har tenkt meg et par gode «allround-briller» av lit bedre kvalitet. Har lest lit rundt og forstått det sånn at jeg bør helst ha flere briller i alle farger for å dekke alt... uaktuelt.. då derfor lurer jeg op hvilken farge som kan fungere best som allrounder.. Fisker like mye overalt. Sjø, fjell, elv osv... (Blitt frarådet fotokromiske glass) takk på forhånd for svar!
 4. Aldri hørt om... men skal sjekkes
 5. Fortsatt problemer... noen som har oppdatert info her? Mye bra der...
 6. KKB

  Rugger13

  Hi yes, drive to the other side. (Fjord)
 7. Og hvis det er andre som lurer.. 0,12 fireline smoke x8 300meters rull, passer perfekt på millimeteren på 2500 snelle
 8. Tusen takk for gode svar! Det ble 0,12 fireline smoke. Er på vei ut til butikken nå og har et haste spørsmål. Har lyst på skikkelig gode vadere. Noen gode råd? God kvalitet, behagelige å ha på, praktiske, ikke klamme, like gode «året rundt»?
 9. Ok. Da får jeg gå for noe ala den løsningen. Tips til valg av nylon og braid? (Kan bare ikke forstå vitsen med å ha en 2500 snelle, hvis man aldri har behov for den kapasiteten uanset og må trikse med dobbelt uniknute -MacGyver løsning for å fylle opp snella...... MEN!..Jeg hører selvfølgelig på hva proffen sier )
 10. Takk for svar, men jeeeezuz.. 480m (cirka). hvem i hele #¤&% fisker eksempelvis sjøørret med så mye sen? Burde gjerne tatt en mindre snelle, men 2500 blir utelukkende anbefalt til denne stang og type fiske.. Koster jo mer en hele stanga å fylle opp med sen... Legger til at jeg har fisket mye tidligere, men første nå de siste 1-2 årene jeg begynt å bry meg mer om spesifikt utstyr til målrettet fiske. Har alltid hatt greit utstyr, men veldig tungt allround som skal dekke det meste..
 11. Power pro er jo veldig billig i forhold til Fireline. Med fiskeutstyr får man ofte den kvaliteten man betaler for. Men du mener altså at Powerpro er bedre?. Interessant, og lønnsomt
 12. Ok. Forstår det som at 0,12 Fireline "X" er best for min snelle? (Stanga jeg har er Shimano CX 7-28 300m.) Som sagt er kapasiteten på 240m med 0,20 line. Hvor mye trenger jeg for å fylle opp med 0,12 Fireline? Fireline Crystal blir beskrevet som: "Verdens mest kjente og brukte superline!", "verdens absolutte mest elskede fiskeliner nå er blitt enda bedre". Denne er også anbefalt av han der Bjørn fra "rosareke.no" Men finnes det noe billigere Fireline, men like bra?
 13. Takk Virker som Fireline is the real deal her. Noen tips til hvilken fireline som passer best, og hvilken størrelse. Ser 0,12 ofte blir nevnt. Men den snella har kapasitet på 240m med 0,20. Da blir det en masse meter med 0,12.. Å det er vel best å fylle opp snella? Fireline selges vel bare i 270mm eller mindre?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.