Jump to content
Fiskersiden

Kmatis

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Kmatis

 • Rank
  Nytt medlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Tror FA kom ut i 2002 og ble laget i USA. De ble byttet ut med SW i 2008 og ble laget i Japan i ett år (JDM modell), ikke samme kvalitet, sies det.. Fra 2009 ble SW laget i USA. FA'en er litt tynger og mindre vanntett en den "nye" SW-versjonen. SW koster ca 9.500 på tilbud og 14.000 til nypris, på nettet (Skitfiske). Ser det ligger en 6000FA ute på FINN til 3800 (lite brukt). Så det er trolig en god pris. Hvis den er lite brukt og pent behandlet. Anngående kvalitet er de jo kjent for å være en av de bedre havsnellene. Har ikke prøvd 6000FA sel
 2. Stemmer sikkert bra. Var dær ganske sent i fjord (slutten av august) og de var ikke særlig bitevillig. Må prøve å være der tidligere i år.
 3. Har ett vann og en røye, som har forårsaket dårlig nattesøvn i hele vinter. Saken er den at jeg kom over et lite vann, godt over skoggrensen i indre Troms i fjord. Det var ikke som noen av de andre røye-vannene jeg kjenner til. Hvor alle kriger om hvem som får bite på og man blir nesten skuffet om det ikke biter på 100% av kastene. Nei. Her var det få, store og late røyer. Det var en steam på 6-10 røyer i vannet, hvor alle lå på 1-2 kg. Etter 5 timers fiske, hvor jeg hadde testet alt i fiskevesken ga jeg opp. De var ikke litt interessert. Jeg prøvde alle slags små sluk
 4. Kmatis

  Tromsø røye

  Sølvkrokens Jansen Tobis 12/16g, Spesial 7/12g, Møresilda 10g eller vibrax spinner. Sølv/blanke varienater med noe sterke rødfarger, kan fungere. Hvis det er fluefiske du driver med, har jeg ikke mye erfaring. Tror det brukes en del nymfer eller marflo- og silde-imitasjoner. Eller diverse våtfluer som march brown, bloody butcher og mye mer.
 5. Kmatis

  Tromsø røye

  Ønsker du å fiske ved elveutløp og havet, etter sjørøye? Eller kunne du tenke deg fjellturer til gode røye-vann?
 6. Takk. Bet ikke på min stang, uheldigvis. Men som god navigatør i båten, tar jeg ett assisterende poeng.
 7. Mente altså hvilken biotop er dette. Etter å ha blitt opplyst, er dette altså en brunørret eller storørret. Takk for svar!
 8. Fikk denne på 4,1kg i indre troms. Artig å vite hvilken type ørret det er. Har ikke spessielt my kunnskap på det området.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.