Drømmefisken

- Vinn drømmereise til Alaska for to i Norges nye landsdekkende fiskekonkurranse! Premier for over 500.000 skal deles ut.

DU kan enkelt delta, uansett hvor i landet du bor og hvor mye du fisker. Månedlig premiering. Les mer her; https://goo.gl/3zSMUq 

Laserlassie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  10
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

0 Neutral

Om Laserlassie

 • Rang
  Nytt medlem
 1. Store/lille leisjøen.

  Takk for svar! Hvordan er mulighetene for fluefisking der? Leverer sluttoppgave på studiet i slutten av mai og kunne tenkt meg en natt eller to i telt og fisking etter, har du eventuelt noen andre forslag? Har ikke bil, men med buss og sykkel kommer man seg langt.
 2. Store/lille leisjøen.

  Hei! Forstått det slik at Store- og Lille-Leirsjøen ble åpnet for fiske for noen år tilbake, men jeg klarer ikke finne noe om hvordan fisket er der (ørret altså), er det noen som har noen fangstrapporter eller lignende? Takk for svar!
 3. Når går isen?

  Hei! Er tilflyttet fra øst-landet for en tid tilbake og har til nå bare fisket i vannene i bymarka i Trondheim på sommer/høst, har derfor ingen sterk formening om når isen pleier å gå, meeen jeg har veldig lyst på å få fukta flua mi litt. Jeg er i skogen nesten hver helg, og sist søndag så det fortsatt ut til å ligge relativt mye is på Theisendammen og Baklidammen (vet at disse ikke er fiskbare, men som indikasjon), men er det noen som har litt erfaring å dele på omtrentlig når isen pleier å gå? Takker så meget på forhånd.
 4. Veneren - Fisketips til annet enn trolling?

  Hva slags oppheng anbefaler dere til abbor fiske?
 5. Veneren - Fisketips til annet enn trolling?

  Til neste år blir det å kjøpe en 18-20 fots båt med 15-30 hester, vil helst ikke ha for mye. Hva bruker dere til agn på denne tiden? Må man langt ut og store dyp eller er det grunner som teller?
 6. Veneren - Fisketips til annet enn trolling?

  Skjønner, takk for svar!
 7. Veneren - Fisketips til annet enn trolling?

  Tusen takk for flotte tips! Hvor stor båt vil dere egentlig anbefale til trollingfiske?
 8. Veneren - Fisketips til annet enn trolling?

  Takk for hurtig og utfyllende svar! Har ekkolodd så det skal med, må nok ta dette som en prøverunde for mange fisketurer senere. Hvordan er fluefiske i venern? Har hørt litt av hvert
 9. Hei, har kjøpt hytte nylig rett ved Veneren (Rördalen mer spesifikt). Jeg skal ned dit til helgen å fiske. Jeg har lest mye om trollingsfiske, men jeg problemet er at jeg akkurat nå bare har en 12 foter med 4 hester og litt usikker på hvor langt ut jeg tør å dra i den. Har dere noen tips til hvor og hva man kan fiske langs land, gjerne dorging, eventuelt om det går å pilke lenger ut? Takk for svar.