Laserlassie

Medlemmer
 • Innholdsteller

  24
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

0 Neutral

Om Laserlassie

 • Rang
  Nytt medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Laserlassie

  Hjemmelaget "braided" fortom

  Litt gammel post, men virker interessant. Vil den slå ned for hardt til tørrflue fiske mon tro? Har du prøvd @cannonbang?
 2. Laserlassie

  Greys QRS

  Hei, er på utkikk etter en ekstra snelle til en #6er stang jeg har. Har da sett på disse kassett systemene som finnes da stanga brukes som streamer stang og det er fint med litt forskjellige liner, er det noen som har prøvd Greys QRS? Settet er jo "billig" om man kan si det slik, men noen med erfaringer som har noe de vil komme med?
 3. Laserlassie

  Sjøørret Oslofjorden 2018

  Bor ikke i Oslo området store deler av året, men kommer hjem igjen nå i starten av desember, tenkte å prøve meg på SØ fisket gjennom desember, har båt, men tenkte i hovedsak fra land. Noen tips? Fisker hovedsakelig med flue, men har rikelig med haspel utstyr og..
 4. Laserlassie

  Sjøørret Oslofjorden 2018

  Fisketips-boka hehe
 5. Laserlassie

  Sjøørret Oslofjorden 2018

  Takk for tipset, alt dette går i boka!
 6. Laserlassie

  Sjøørret Oslofjorden 2018

  Takk for tipset!
 7. Laserlassie

  Sjøørret Oslofjorden 2018

  Jeg skal ta en titt i morgen kveld, hvem vet, kanskje den vil bite også. Jeg vet ikke om dere fisker med flue, men jeg har hovedsakelig fisket med fiskeimitasjoner nå på sommeren, er dette riktig?
 8. Laserlassie

  Sjøørret Oslofjorden 2018

  Har du fått noe særlig i år? Jeg tar til takke med små ørret jeg altså, de går såklart uti igjen, men vil gjerne kjenne noe i enden av stanga
 9. Laserlassie

  Sjøørret Oslofjorden 2018

  Så det er kanskje ikke bare meg, godt å høre, men synd med bestanden! Har samme problemet i Trondheimsfjorden, fleste gytebekker er døde.
 10. Laserlassie

  Sjøørret Oslofjorden 2018

  Digg med makrell uansett, men hørt det har vært labert i sommer i indre Oslofjord, fikk en på rett under kiloen på wooly bugger i juni, men ingenting etter det selv med sluk og dorg.
 11. Laserlassie

  Sjøørret Oslofjorden 2018

  Takk, nei har ikke testet der, men hørt mye bra. Takk for tilbakemelding, har du fått noe makrell når du har dorga eller?
 12. Laserlassie

  Sjøørret Oslofjorden 2018

  Hei alle talentfulle fiskere her på forumet. Jeg er ganske fersk på sjøørret fiske, det vil si det eneste jeg har fått er en liten mens jeg fisket makrell... Er ganske aktiv på fluefiske etter brunørret, og i år har jeg lagt penger i ny snelle og clear line samt fluer. Har vært på ett par turer de siste ukene, dratt ned i kveldinga, fisket på synkende vann og så sovet på svalberget til stigende igjen. Første turen så jeg noe fisk som hoppet og hørte plask, men ingen som beit, i dag morges var det helt dødt. Spørsmålet mitt er om noen har fått noe særlig ørret i fjorden denne sommeren? Har jo vært unormalt varmt med sjøtemp oppi 25 grader. Jeg fisker hovedsakelig fra Nesodden og har bare fisket i Bunnefjordsiden etter SØ, om noen har noen tips som de ikke vil dele med alle tar jeg gjerne i mot en PM hehe, kanskje jeg har noe å dele tilbake i andre deler av landet, bor hovedsakelig i Trondheim. Om noen har tips på havabbor i Bunnefjorden eller andre siden takker jeg pent ja til det også.. Takk til alle som svarer og skitt fiske.
 13. Laserlassie

  Store/lille leisjøen.

  Skjønner, takk! Er det store eller lille du har vært mest i?
 14. Laserlassie

  Store/lille leisjøen.

  Det høres lovende ut, har vadere så skal alltids klare å komme meg litt utpå. Er det mest røye eller ørret du har tatt der?
 15. Laserlassie

  Store/lille leisjøen.

  Takk for svar! Hvordan er mulighetene for fluefisking der? Leverer sluttoppgave på studiet i slutten av mai og kunne tenkt meg en natt eller to i telt og fisking etter, har du eventuelt noen andre forslag? Har ikke bil, men med buss og sykkel kommer man seg langt.