Jump to content
Fiskersiden

Frod

Members
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Frod's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ja, torsk, sei og lyr er vel det som er topp 3 Bruker en del sillen 150gr, men synes 89kr er i meste laget, selv om kvaliteten på lakk og krok er veldig god. Europris har jo en kopi av jensen pilken som faktisk ikke er så aller verst Kan prøve «billig» pilken fra Biltema også. Har hatt dårlig erfaring med at lakken løsner på billige sluker/pilker, men kan muligens pimpe de opp med ett lag klarlakk og se om de holder lengre?
  2. Da nærmer sommeren seg og mange timer i båt med fiskeutstyret på plass. Er det noen som har gode råd til gode pilker/sluker til ok pris? Kjøper en del på XXL, men velger ofte å bytte ut krok og splittring til bedre kvalitet etter noen gangers bruk. Er nøye med å skylle ALT fiskeutstyr i ferskvann etter bruk Noen som har erfaring med rimelige pilker/sluker som holder grei kvalitet? Erfaringer med ekstra klarlakk på pilk før bruk?
  3. Hei. Hva er erfaringene når det gjelder å lage ny slukknute? Jeg fisker kun i saltvann, og er nøye med å skylle fiskeutstyret etter bruk, men hvor ofte bør jeg lage ny slukknute på svivelen? Pleier å lage ny knute dersom det har vært stor belastning, enten med stor fisk eller at jeg har fått opp sluken etter å ha satt fast i bunn. Bør jeg lage ny knute etter hver bruk? Benytter mono og dobbel slukknute. Frode
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.