Jump to content
Fiskersiden

Tore Rogstad

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Tore Rogstad

 • Rank
  Nytt medlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Søkte litt, og det er enormt mye snører, sluker og koblinger også. Nesten for mye...... men ikke noe kjent for meg ihvertfall mtp merker.
 2. Enig med deg. Ikke akkurat Shimano /ABU dette. Mulig jeg kjøper ei billig snelle til guttungen bare for å teste (100 kr ca). Da ryker ikke et halvt laken om det er skrammel.....
 3. Nope, fant på google. Ser litt "fishy" ut mtp gull, glitter osv. Sikkert noen som vet om det er bare søppel, eller om det er verdt å teste ut. Det er så billig, at jeg tror ingen tjener på noe der :-)
 4. Jada, men alltid takknemelig for gode tips. Cardinalen slurrer greit litt til før jeg må ha ny
 5. Samme her. De hadde også sneller som liknet på Ambassadør. og som er grisebillige.... da ble jeg sceptisk :-) Takk for tipset.
 6. Sjekk ut denne, jeg vurderer å handle her, men teller på knappene da jeg ikke er helt komfotabel med så ukjente merker.
 7. Jeg ser på ny snelle, her. Er dette noe å stole på? Innspill mottas med takk
 8. Jeg har etter et google-søk funnet mye spennende produkter som ser bra ut, men ikke noe har merker jeg har sett før. Kan det være mulig å få slike produkter (som ser bra ut på bilde og spec) så billig? Er det humbug? Takk for tips hvis du har erfaring med disse produktene.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.