Gå til innhold
Fiskersiden

slashroot

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av slashroot

  1. Hei!

    Prøvde meg på Karuss fiske i dag, ikke noe napp. Lurer på om det kanskje er for tidlig på sesongen(kaldt i vannet)?

    Noen som kjenner til et kart over fiskearter og årstider(best fiske)? Hadde vært nyttig ;)

    Har fisket flere Karuss før, men det var nok sensommer.

  2. On 7/27/2018 at 12:09 AM, Johan Morka said:

    Hei :) Bor selv rett ved Tokjenna, men har aldri fisket der :ninja: Planen var å få til noe fiske der etter gjedde nå etterhvert. Siden jeg er helt fersk på gjeddefiske tar jeg gjerne imot opplæring.

    Har litt mer begrenset med tid pga jobb, familie og 3 unger + andre hobbyer, men kan nok få til en del turer innimellom om noen vil ha selskap :) 

    Liker også godt å jakte på sjøaure, aure, havfiske, m.m. 

    Har campingvogn rett ved Nisser, her kan man jo få stor aure er man heldig. Har båt til og dorge med der. 

    Har blitt dårlig med fisking på meg senere år, men merker interressen tar seg opp igjen, og eldstemann har også fått smaken på det :)

    Send meg gjerne en mld her eller på fb om det kan være interessant å prøve på å få til en tur :thumbsup:

    Hei,

    Hadde en liten tur nå i kveld til Tokjenna, ble en liten gjedde på 1.7kg. Mistet en av nesten dobbel størrelse i det jeg skulle få hoven frem.

    Ellers hadde jeg vel ett napp. Er ofte noen faste steder som gjedda biter rundt vannet.

    Har fisket litt i Nisser men dårlig fangst, skal jo være stor fisk der! Har fått en del fine ørret på kyrkjebygdheia ( 600g - 800g ), ikke noe større.

    Kunne vært med en tur(hvis av interesse) :) Er ikke noen ekspert på gjedde men har stort sett fått en eller flere fisk på hver tur.

    Bor på Saltrød, bare et par minutter å kjøre.

  3. On 7/21/2018 at 7:04 PM, Nortroll said:

    Hei.i Lo

    Jeg ble med her for samme grunn. Vil også ha noen flere å fiske med :)

    Jeg bor i Lillesand. Fisker en del i Arendal også, da helst på Longum vann eller Temse etter gjedde.

    Jeg har 2 båter, 1 stk Aquaquick gummibåt med 5 hester bensin og en el motor for trolling fiske, samt en buster 21 fot med 150 hester som ligger på sjøen i Kaldvellfjorden i Lillesand.  Jeg er igrunn klar for det meste av fiske jeg også, og har sånn sett utstyr til å komme ut på sjø eller innsjø om det skulle være aktuellt :) Håper vi kan ta en tur, har foreløbig ikke fått meg henger til Busteren så vanskelig å dra den til Arendal for å sjøsette der, og i drøyeste laget å sluke 30 liter bensin for å dra den ut sjøveien.

    Kan vi ikke i første omgang satse på enten en tur på havet fra Lillesand eller alternativt en tur til Longumvann for å fiske litt gjedde, vet ikke hvor mye du har prøvd deg på slikt, men tok ei på 4,8 kg i juni i Longumvann og slikt gir definitivt mersmak :)

     

    Litt sånn om meg, er 38 år, har 2 steingale tenåringer som slett ikke vil være med meg å fiske, og ei kjerring som for tida er i Estland med familien så desto mer tid for meg å fiske. Vanligvis drar jeg ut med 2 kammerater, men det blir ikke nok jeg er teknisk sett ufør så har all tid i verden, og drømmer også om å slå meg opp som yrkesfisker på sikt, har handla inn en del liner,garn, ruser og teiner så blir vel til at jeg prøver meg på å tjene noen kroner på fiske sånn etterhvert. Ta gjerne kontakt med meg, send en melding på sms så får vi nok til å planlegge en tur. For min del gjerne i dag :P så med andre ord jeg er klar stort sett når som helst.

    Mvh Trond Hallvard Frøysnes tlf 98847951

    Heisann!

    Har fisket en del gjedde de siste ukene selv, tokjenna og longum. Tokjenna har jeg fått gjedde på hver tur (største 5.2kg), longum har jeg kun fått en på rett under 2kg(øyemål). Vet ikke om det kun er "mindre" fisk i tokjenna. Skal jo være noen monster gjedder i longum men er jo så få plasser å komme til uten båt. Er absolutt interessert i å fiske i longum!

    Var innom jakt og friluft i går å handlet ordentlig multiplikator snelle og hav stang, hadde vært morro å få testet denne ut. Skal jo nordover til lofoten(kjøre hele veien) nå i slutten av August, blir en del fiske der med det nye utstyret :)

    Er 30 år og har ikke noen barn selv, er gift. Har egentlig mye frihet til å kunne stikke å fiske når som helst. I uken Man-Fre så blir man jo litt begrenset når man jobber fra 08:00-16:00, men pleier å ta flere turer etter jobb i uken, er jo så lenge lyst fortsatt :) Går det greit for din del å evt. fiske på kveldene i uken?

    Vi kan absolutt ta en tur på sjøen, ikke noe problem for meg å kjøre til Lillesand ;)

    Er egentlig klar for alt mulig fiske, har utstyr for hav, ørret, meite fiske(karpe/gullfisk, suter, karuss) og utstyr for gjedde.

    Har jo anledning slik som i dag, bare noen små ting etter jobb så hadde ikke fått dratt rett bortover etter jobb :P

     

    Mvh,

    André Mamelund

    Tlf. 906 75 631

  4. Hei!

    Hadde satt stor pris på om noen hadde lyst til å stikke ut en tur for å fiske? Blir mye solo fiske da jeg kjenner få som er noe særlig interessert.

    Kanskje litt rart å legge ut slike spørsmål på forum men tenkte å gjøre et førsøk!

    Er åpen for alle kategorier av fiske, så langt utstyret strekker til :) Ørret, Sjø eller Meite.

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.