GullKroken

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About GullKroken

 • Rank
  Nytt medlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg har en shimano talica 25, og det blir fiske fra 50-100 meter. Skjeldent mye dypere.
 2. Havfisketur til Ona fyr resulterte i denne ruggen på 10 kg. Stang: Shimano Antares Bx Braid 50-80 lbs Snelle: Shimano Talica 25
 3. Skal fylle opp en havfiske snella med en ny multifilament line, men er i tvil hvilken jeg skal velge. Har en kompis som kan tilby 3 forskjellige typer til en bra pris. Typene han kan tilby er Sufix 832, Spiderwire stealth (camo) og spiderwire stealth smooth. Alle i 0,35 mm. Hvilken ville dere valgt, og ikke minst hvorfor? Jeg har også 200 meter med en powerpro line i 0,30 mm. Er det mulig å skjøte denne linen som snellefyll, med den nye uten at skjøten blir et spesielt svakt ledd?
 4. Hei. Når har jeg fått testet stangen, og må si jeg liker den veldig godt. Selv om det er den tyngre utgaven er den myk nok til å kjenne selv små napp. Har hovedsakelig brukt dobbelkrok paternoster agnet med makrell, utenfor Ålesund. Dratt opp et par langer på 3 kg og en Lysing på 6 kg.
 5. Du har ikke tilfeldigvis et bilde? Har også vært innom å sette på foreksempel glidebom
 6. Bor i Ålesund, så usikker hvorvidt torskens atferd ligner den på sørlandet, men kunne tenkt meg en skikkelig agnrig. Har du et forslag til et godt oppsett for agn?
 7. Har overtatt denne stangen med en Talica 25 snelle av en venn. Men pga. lengden og den myke tuppen stusser jeg litt over hvilken måte jeg kan fiske denne stangen best. Vet at 50-80 lbs er litt overkill i våre farvann, men det er det jeg har tilgjengelig. Skal fiske på de fleste dyp etter torsk, sei eller om jeg er så heldig, kveite. Men hvilke fangstredskap passer stangen? Har hørt jigg på 300 gram, agn i form av makrell, eller pilk på opp til 400 gram lar seg gjøre. Og som et tilleggspørsmål; tar torsken agn, eller er det pilk og jigg som gjelder? :)