Steinbiten

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Steinbiten

 • Rank
  Nytt medlem

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  Hitra
 • Interesser
  Havfiske
 1. Takk for svar! Går for C-map
 2. Hei, Er det noen som kan dele sine erfaringer med hvilke elektroniske kart som er best? Skal fiske på Trøndelagskysten, og skal kjøpe en Lowrance HDS 9 Live. Så vidt jeg kan se så er det vel C-map Max N+ eller Navionics+ som er mest aktuelle.
 3. Takk for svar zapp! Vet ikke om jeg ble klok på denne. Ser at både svart og blå 9-polet kontakt støtter både Chirp og Active Imaging. Bruker Chirp begge inngangene, ellet bare en? Hvis d et er det siste så er vel svaret at det går med både Airmar TM185M (Chirp) på den ene, og Totalscan/Active Imaging på den andre inngangen..?
 4. Er det mulig å ha både Airmar TM185M og Totalscan koblet på samme Lowrance HDS Live?
 5. Hei, Jeg skal kjøpe min første båt, og jeg tenker å kjøpe med Lowrance HDS Live og Airmar TM185M. Vil denne giveren la meg få utnytte alle funksjonene med HDS Live, slik som structurescan, sidescan og downscan? Må jeg ha en Lowrance Totalscan for å få disse funksjonene?
 6. Skarsvåg Boats har meget sjødyktige alu båter. I tillegg har du Kvernø Boats, som nesten er en kopi av Kaasbøll Boats. Kaasbøll Boats har forøvrig kommet med flere nye modeller i år, og har bedret skrogene sine en god del de siste årene. Konsollet tar litt for mye av dekksplassen på de nyeste synes jeg da, men de er veldig fleksible når de bygger båter slik at man flytte konsoll lengre bak. Bruker selv en Kaasbøll 17" som jeg er godt fornøyd med. Har derimot planer om å kjøpe baugmontert elmotor på den, for den reker fort av fiskeplassen om det er litt strøm. Vedlikeholdsfritt båthold da.
 7. Er det noen som kan hjelpe meg og identifisere denne fisken? Fisken ble dessverre sløyd før jeg fikk tatt bilder. Trodde først det var en lysing, men stusser på "føletrådene" den har lengst frem på buken. Fisken ble tatt på slep med selvlysende slange agnet med makrell på ca 120 meter.