nickro

Members
 • Content Count

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

nickro last won the day on May 20

nickro had the most liked content!

Community Reputation

2 Neutral

About nickro

 • Rank
  Nytt medlem
 1. Fisket i Mefjorden 17 mai. Mye vind, men fantastisk klart vann. Så masse småfisk etter sluken, i tillegg til tre sø som endte opp i håven. Største på 400g. Ellers er fjorden full av horngjel. Fikk også en bitteliten sei, noe jeg ikke har fått her på mange år. Makrell så jeg ikke noe til. Edit: Nå, en uke senere, er også makrellen her.
 2. Makrellen (og horngjel) er definitivt kommet til Sandefjord, fikk en haug forrige helg mens jeg dorget etter SØ. Pen størrelse på dem og. Av en eller annen merkelig grunn tok absolutt alle på samme wobbleren (Bomber) mens shadow rap'en var urørt. Sjøørret har det også blitt i år, men ikke siden midt i mai.
 3. Takk for svar! Snella bråker noe jævlig når jeg kaster, er det normalt?
 4. Første innlegg her! Jeg arvet nylig en Ambassadeur 5500 som er omtrent 35 år gammel, og som sannsynligvis ikke er brukt på 25 år. Jeg har ikke prøvekastet med den enda, men det virker som bremsen virker som den skal. Men burde jeg gjøre noe mer vedlikehold med den før jeg setter den i bruk? Vil virkelig ikke at den skal gå i stykker! Ellers er det ikke ofte jeg bruker multiplikator, men jeg har en 12 fot 20-65g stang med en Ambassadeur 6500, som jeg tror blir litt kraftig til den gamle snella. Er det noen som har tips til en litt lettere stang som passer en 5500? Edit: Hva foretrekker folk til multiplikatorsneller, multi eller monosene?