omikk

Members
 • Content Count

  76
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About omikk

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Bosted
  Hustadvika

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kan ikke sove pga dette) Hvis det er garn skade så har fisken sår på den breddeste delen av kroppen...dvs før ryggfinnen ..ikke sant?... Sender bilder til ichtyologer)
 2. Det er rart... Se her... Jeg tror at jeg har god oversikt over tjuvfiskere på elva..men..
 3. omikk

  Hustadvika-Farstad sportsfiske

  Fiskefeber fra Hustadvika-Farstad.
 4. omikk

  Lakse Fiske

  Tar gjerne imot same tips jeg) Skal til Trondelag om 14 dager så har jeg tenkt å fiske med flue litt... Men sirkuset med dyre fiskekort og ekskulisvitet er ikke det jeg ønsker...)
 5. Leter etter god måte å koble line sett til laksefiske... Hvordan gjør man dette?...tips til knutter? Har 11-flyteline, 42lbs running line og braided backing...
 6. tror for liten fisk til garn...? ... og litt tidlig til tjuvfiske der jeg fisker nå..
 7. Er dette `merke` fra gråhegre eller annen storfugl? eller røv havfisk?...
 8. omikk

  Steinbit tips

  ..enkelt spørsmål ..HVOR skal man prøve fiske steinbit??... er stein på bunn nødvendig?
 9. omikk

  Steinbitt

  Er det bedre på havet eller på fjorden i Møre og Romsdal for eksempel?... Aldri vært i stang-kontakt med steinbiten... Klart at den liker stein) Men den har jeg lite av... Hvordan velge steinbit sted på kartet da?.. Dybde + - 20m, tror at han kan spise litt sild på skarp enkelt krok...båt bare i drift..
 10. Leter etter rimelig snelle til to_hånd stang... Ser et dette koster litt men 5000NOK er lit ekkelt)) Skal brukes med 10line.... takk for tips, kan være brukt..
 11. Er det mulig å si hvilken fisk er dette? Leser i Aschehougs Fiskebok men tviler på... vanskelig med små individer... liten skrubbe, rødspette?...
 12. Greit.Ser fint ut det med Storelva.... Da har jeg tips... Takker.)
 13. Vi skal på familietur til Børgefjell NP i sommer. Spørsmål høres kanskje litt rart men jeg må bare høre) Har noen tips hvor er det interessant med fiske (ørret osv.), samtidig som det er lett tilgjengelig med barn? (6 og 3 år ,sover bare i telt men klarer ikke å gå lengre en 5km) Skal selvfølgelig prøve Namsen (har erfaring fra før)... Studerer kartet ja, MEN...)
 14. OK. Dvs at det beste blir å dele den opp a lagre i fryseskapet... Stekte loins til de er gulne i god oliven olje med ertepuree med meieri smør og potet....topp.
 15. OK. Takk for svar. Men det går ikke noko små insekter inni i fisken hvis jeg henger på et kryploft for eksempel?... Bare tenker at stigende og senkende temperatur, fuktighet i lufta osv er ikke bra for konservert fisk?... Tror også at klippfisk er spennende på middagsbordet..