omikk

Medlemmer
 • Innholdsteller

  54
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

2 Neutral

Om omikk

 • Rang
  Medlem

Profile Information

 • Bosted
  Hustadvika

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. omikk

  Mysterious fishing rod

  Now he got the loong answer..)
 2. omikk

  Mysterious fishing rod

  Line capacity of the rod? I guess you would like to know capacity of the spinning reel)
 3. Finnes det noko som bilde galleri med beskrivelse av fluer til laksefiske? Takk.
 4. Hei, lurer på å koke/steke åttearmet blekksprut fra Norske farvan... Hva skal man gjøre med den før man steker den? 'Den liger i fryseskap nå ,men har lest at det må slås hundreganger eller koke før steking..litt usikker tpå hva skal jeg gjøre da... Har noken prøvd lignende? Takk for tips ...
 5. omikk

  Hustadvika-Farstad sportsfiske

  Fiskefeber fra Hustadvika-Farstad.
 6. omikk

  Driva-fiske over fiskesperre? Er det lov?

  På tide å ringe til ale der oppe...
 7. omikk

  Driva-fiske over fiskesperre? Er det lov?

  Ja vel..da var det ikke noko krav til desinfisering av fiskeutstyr...(Driva -Magalaupet) Takk for regler. Det skal jeg lese...
 8. omikk

  Hva er dette?

  anbefaler Livet i Fjæra - Kirsten Bergan (Ceppelens felthåndbøker) der er magne av det jeg ser beskrevet...
 9. omikk

  Driva-fiske over fiskesperre? Er det lov?

  Ørretfiske er OK selvfølgelig men hva med gyrosprednigen?....det var det som var rart. ...hvis en får laks så er det vel greit.. Visste ikke at det er begrenset område fra fiskesperre..Levde med det at elva er stengt oppover..
 10. Er det lov å fiske i Driva over fiskesperre? Selvsagt ikke...eller? Var på vei fra Oppdal og overnattet på Magalaupet camping, der var det folk med fiskestenger ved Driva... Eieren av campingen sa at gejster kan fiske etter ørret der... Eieren visste veldig lite om gyro osv. Litt dumt ikke sant? Tenkte at det er ikke lov å fiske i det hele tatt..(det er klart at enkelte tyske turister skal fiske uansett men men..) Hvor kan man finne mer info når det gjelder dette?
 11. omikk

  Forsøk på agnfiskrig til kveita

  Vil dere som dorger/fisker med agn med takel lage beskrivelse eller sende linken til det dere liker å bruke? Har selv lite erfaring med dette men fikk et par fisk med hjemmelaget `systemer` og det gi greit. Men hvis man fisker med agn fra fryseboks så holder agn litt dårlig (enkelt krok haua-treblekrok rygg og halen) Har feste den med gummi trød men det tar tid og er det til nytte?..vet ikke.. Har tenkt å bruke kjøkkengummi fra asparages for exempel...skal prøve..kanskje)
 12. omikk

  Dyprigg tips?

  5kg lodd er ikke nok også...hvi mann fisker + - 30m dybde.. Og sliter litt med å stramme stanga (30-50lb) optimalt..eller hva er egentlig optimalt det vet jeg ikke ennda. Bestilt 7,5kg lodd så håper at dette hjelper..men tungt fiske er det)
 13. omikk

  Dyprigg tips?

  Da er det her endelig.. Første kveite med dyprigg...veldig morsomt.. Sild som agn, +- 32 m dybde..men hvor var egentlig lodd med agn..det vet jeg ikke) Har kun 5kg lodd og den er ikke nok.. Skal prøve mer...når været tillater..
 14. omikk

  Kveiteplass ved Bud

  Folk jeg kjenner fisker kveite i Bud område. Vanligvis rundt 10kg. Ikke helt sjeldent men det er lite av de som vet hvordan) jeg fisker etter kveite litt nordover denne lokasjon ,men må si at det er ikke enkelt id et hele tatt.. Det verste er været selvfølgelig...lite timer på havet-lite fisk.. Fikk 2stk kveiter iår, en kom å kikke under båt, Har en venn som har fiskecamping på Averøy-en time biltur fra Bud (mange gjester som kan ikke fiske kvite) og de fikk cca 5 kveiter iår fra 1.mai. men den største rundt 80kg, på pilk ved torksefisket..tilfeldighet. Synnes det er bra med kveite her, har snakket med proffene, gammlinger osv. MEN å være ute så ofte..det går ikke.) takk til været.. Dårlig vær,litt nordavind, så får du kveite tror jeg...) Ellers.. Ring denne karen, han driver med guiding i område...han er Tsjekker (som meg) Anebfales.. http://www.smartarcticfox.com/en/fishing-guide-norway-more-og-romsdal
 15. omikk

  Dyprigg tips?

  HEi, nei det var ikke det,dessvare, men jeg prøver) Det er ikke bare bare med deeprigg,.. Fisker alene på båten,enkelt utstyr, dårlig vær på Hustadvika, drivanker,andre stang....så fisker helst uten fordi jeg klarer ikke å styre alt..(hvis det er dårlig vær...så det er nesten hver gang)