omikk

Members
 • Content Count

  65
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About omikk

 • Rank
  Medlem

Profile Information

 • Bosted
  Hustadvika

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Leter etter rimelig snelle til to_hånd stang... Ser et dette koster litt men 5000NOK er lit ekkelt)) Skal brukes med 10line.... takk for tips, kan være brukt..
 2. Er det mulig å si hvilken fisk er dette? Leser i Aschehougs Fiskebok men tviler på... vanskelig med små individer... liten skrubbe, rødspette?...
 3. Greit.Ser fint ut det med Storelva.... Da har jeg tips... Takker.)
 4. Vi skal på familietur til Børgefjell NP i sommer. Spørsmål høres kanskje litt rart men jeg må bare høre) Har noen tips hvor er det interessant med fiske (ørret osv.), samtidig som det er lett tilgjengelig med barn? (6 og 3 år ,sover bare i telt men klarer ikke å gå lengre en 5km) Skal selvfølgelig prøve Namsen (har erfaring fra før)... Studerer kartet ja, MEN...)
 5. OK. Dvs at det beste blir å dele den opp a lagre i fryseskapet... Stekte loins til de er gulne i god oliven olje med ertepuree med meieri smør og potet....topp.
 6. OK. Takk for svar. Men det går ikke noko små insekter inni i fisken hvis jeg henger på et kryploft for eksempel?... Bare tenker at stigende og senkende temperatur, fuktighet i lufta osv er ikke bra for konservert fisk?... Tror også at klippfisk er spennende på middagsbordet..
 7. Hei, har lagert klippfisk andre gang. Alt greit... Men nå har jeg cca 12stk som er ferdig tørket og ligger i en kar i kjelleren...Kjerring maser at det lukter osv. På hvilken måte er det best å bearbeide kllipfisken videre? Har tenkt å lagre den i kjøleskapet men hele fisken er litt upraktisk... Kan vakuumpakke de ,men da må det være litt mindre biter....uten sin,finner,halle...men. fortsatt hele fisken? Finnes det en god idee på dette?
 8. her er en eksempell..laks fra elva..(hun laks..) ...eller forstår jeg ikke til øyeregelen))
 9. ..tenkte at regel med øye er forskjell på hun og han... finnes det en som har fint bilde av liten laks?)
 10. en bilde til... hva tror dere og hvorfor? (halen er rett-SØ ,lite priker over hele kroppen-laks..) men usikkert...
 11. HEi, lurer og lurer....hvis en fisker liten SØ eller laks.. hvordan kan man se forskjell? E det egnetlig mulig å gjøre på 100%? Se på bilde ... halen har slakt bue.. lite prikker under sidelinje... hvor stor rolle spiller farge? dette er ikke min fangst...set den å nettet..så begynte jeg å lure)
 12. Line capacity of the rod? I guess you would like to know capacity of the spinning reel)
 13. Finnes det noko som bilde galleri med beskrivelse av fluer til laksefiske? Takk.
 14. Hei, lurer på å koke/steke åttearmet blekksprut fra Norske farvan... Hva skal man gjøre med den før man steker den? 'Den liger i fryseskap nå ,men har lest at det må slås hundreganger eller koke før steking..litt usikker tpå hva skal jeg gjøre da... Har noken prøvd lignende? Takk for tips ...