Gå til innhold
Fiskersiden

Mrsivoje

Medlemmer
  • Innholdsteller

    23
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

  • Days Won

    2

Innlegg skrevet av Mrsivoje

  1. Hallois! Tenker å prøve meg på laksefiske for første gang, og siden drammenselva ikke er så langt unna meg tenker jeg å prøve meg der :)

    Spørsmålet mitt er om hvordan fiske på gul/grønn sone er? Er det greie plasser å fiske fra land og er det greie muligheter å faktisk få laks der? 

    Tenker muligens å kjøpe sesongkort for gul sone hvis det er verdt det?

    Håper noen kan svare :)

  2. 23 timer siden, Sveian61 skrev:

    Hei,

    Noen som har en ide og beskrivelse på hva jeg betaler på her?

    Og hvorledes kan jeg stoppe dette?

    Kreditkort:image.png.8bbc110198b4ed32a2a5d50be80a7030.png

     

    Har sendt han mail, men har ikke fått noe svar. Finner ikke noe sted å deaktivere fornyelse av abonnement. Helt håpløst. Emailen til hooked er post@hooked.no hvis du vil prøve å sende mail. Eller så er nummeret hans 40000610. Har ikke prøvd å ringe han.

  3. Hei alle sammen. Jeg har hatt HOOKED+ abonnement i to år nå. Hvor jeg angrer sterkt på at jeg var det siste året fordi det ikke har vært noe HOOKED+. Jeg har tenkt at dette er noe Bernt jobber med og kommer til å fikse i løpet av kort tid. Ett år senere og ingen HOOKED+ fordeler slik jeg ble så fint lovet. 

    Så ser jeg på kontooversikten min at jeg har blitt trukket 369kr for ett nytt år. Da kjenner jeg at pulsen stiger og blir forbanna egt. At jeg skal betale 1år til for ingenting er helt uaktuelt. Jeg prøver å kontakte Bernt på Mail, men jeg får bare en error hver gang jeg prøver å sende avgårde mailen. 

    For det første, er det noen andre idioter ala meg som er HOOKED+ medlemer? Og har dere blitt trukket igjen? Og for det andre, er ikke dette bedrageri?

    Hilsen en hissig og frustrert mann

    PS: Hvis du leser dette Bernt forventer jeg pengene på konto ASAP, og egentlig alle andre du driver å svindler (I mine øyne)

  4. Hallois! Hadde fulgt med på nett hvis jeg var deg. De neste måndene pleier det å være masse avslag på fiskeutstyr hos div butikker. Jeg pleier alltid å hamster opp sluker jeg vet funker til fiske jeg holder på med også kjøper jeg noen nye typer/modeller som ser spennende ut. Hvis du har tålmodighet er ikke black friday så veeeeldig langt unna. 

    Den butikken jeg har brukt mest er skittfiske og angler, men jeg vet at andre også har bra tilbud i ny og ne. 

    • Like 1
  5. Tenkte meg en tur ut i Sandefjord området og prøve meg på Havabbor! Siden fluestanga mi er på reprasjon tenkte jeg og prøve meg med flue og bombarda! Er det noen som har fisket HA med det og som kan si noe om de faktisk har fått noe? Tar imot tips til hvor det kan være lurt å fiske etter HA i sandefjord også, men har en plass jeg skal prøve ihvertfall! Har ikke tilgang til båt dessverre :(

  6. 54 minutter siden, cannonbang skrev:

    Hei

    Er et fint område fra brua over elva i bagn og et stykke nedover forbi den nye tunellen. Elva vider seg ut litt til et lite vann med mye vannplanter der

    Takk for tips! Noen erfaringer med fiske tidlig på våren? :) er ganske skeptisk med tanke på at vinteren er så kald og lang som den er nå, håper at isen har gått innen jeg drar haha:unsure:

  7. Hei folkens! Har tenkt meg til Aurdal på hyttetur i slutten av april, og da tenkte jeg å prøve å fiske litt i Begna. Det er første gang jeg er der så tar imot all slags tips: steder jeg burde fiske,  sluk tips, agn etc etc.

    Fisker med haspelstang, kan evt bruke bombarda på flue? Og er det grei størrelse på ørreten? Er ikke ute etter monsterørret, men hadde vært morsomt med litt størrelse 1+kg.

    Takk for svar på forhånd! :)

  8. 4 minutter siden, erik skrev:

    Vi har hatt en periode med kalde netter og endel regn nå, som sikkert har gitt et merkbart temperaturfall i overflaten. (Si 0-2 meter.) Når det skjer tar det gjerne en ukes tid før vannet "blandes" og fisken venner seg til forholdene. Men så er de på igjen som vanlig, helt til neste merkbare endring. Sjøørret trives godt med mye ferskvann som overflatevann, mens mange av de mer tradisjonelle saltvannsfiskene som sild, makrell, lyr og sei ikke liker det og trekker ned under laget med ferskvann. De artene lager ofte vel så mye liv i overflaten som ørret, så når de går ned blir det i seg selv dødt på overflaten. Det du opplevde er med andre ord helt normalt og om noen dager vil du se mer overflateaktivitet igjen. 

    I min verden er fiske etter sjøørret et mobilt fiske. Cato Bekkevold sa en gang at "bilen er sjøørretfiskerens beste venn", og det er jeg enig i. Vær mobil, fisk av og flytt deg hvis det er dødt. Om ikke forflytte med bil, så bruk i det minste beina. :) Fisk av i viftemønster, flytt deg 50 meter og gjenta. 

    tusen takk for et veldig utdypende svar erik! Det skal jeg ha i bakhodet til neste gang :)

  9. 48 minutter siden, erik skrev:

    Vriene forhold det der ja. Blikk stille betyr at fisken får med seg alt som skjer, og på langt hold. Det er lite undervannsstøy fra sjøen, og det blir svært gode lysforhold under vann. Ergo vrient. 

    ja merka det godt, selv om det ble litt vind den siste timen var det dødt :( synes det var litt rart at det ikke vaket noe, fisken pleier alltid å vise seg de gangene jeg har vært der :/

    40 minutter siden, Rage skrev:

    Der har jeg fisket noen timer oppigjennom. Aldri fått noe bra der :blink:

    Fisket på venstre siden i slutten av mars to ganger hvor det resulterte i 4 ørreter hvor alle lå på 700-800 gram, men nå vet jeg ikke hva du legger i bra :P helt ok plass, mye makrell om sommeren og høsten, fått ett par sei og, men det er ikke det stedet hvor jeg fisker mest. Kom gjerne med noen tips siden du har fisket i bukta og ingerstrand området virker det som :) 

  10. IMG_0720.thumb.JPG.67a2edaa67125190cb01c0b19108c29e.JPG

    Som dere ser var det helt blikkstille på sjøen, noe som ikke talte i mitt favør antar jeg? :P

    Uansett så var motivasjonen der, men noe stor fisk ble det ikke! var bare 2 bittesmå karer som ville hilse på meg :)IMG_0722.thumb.JPG.70a6853e039b50174e4491ee33ea9c4f.JPGIMG_0721.thumb.JPG.f1ffe02e17db3aaf10cd1272672fc1fc.JPG

    Kan nevne at jeg ikke hørte eller så noe vak, var egentlig ganske dødt i dag, men fint å komme seg ut litt :) og jeg sto vel i 3 timer og kasta, varierte på steder og bytta sluk, prøve igjen i morgen kanskje!

     

     

    • Like 1
  11. 3 minutter siden, Rage skrev:

    Prøvd dupp og brisling? Kan være verdt et forsøk. Hørte noen rykter om at det er mye brisling i den delen av fjorden om dagen uten at jeg kan si det for sikkert da jeg ikke har sett det selv. Alternativt kan du jo prøve wobblere eller noe annet som går i overflata. Alternativt noen skrikende grelle farger, det har fungert fint på våren i alle fall.

    Har ikke prøvd brisling, kan hende jeg prøver det, men er usikker på om jeg får tak i brisling :/ takk for tipset uansett  :)

    4 minutter siden, erik skrev:

    Jeg er litt fan av hvite langsmale sluker ved sjøørretfiske i kaldt eller møkkete vann. Under blikk stille og rent vann bruker jeg mye sort fremover. Men her vet jeg at mange er uenige med meg. :)

    Så skulle jeg kjøpt ett sluksett for den kommende sesongen hadde det vært dette:

    https://www.xxl.no/solvkroken-sluksett-sjoorret-spesial-14-16g/p/1031863_1_style?gclid=EAIaIQobChMI-9S80M_l1gIVDGUZCh13NA9lEAQYAyABEgIjH_D_BwE&gclsrc=aw.ds&dclid=CLOMndPP5dYCFYPWGAodhpUIKg

    Takk for tipset! skal en tur til xxl så kanskje jeg finner den slukboksen :) 

  12. Hei alle sammen :) 

    Har fisket den siste uken etter sjøørret i oslo ved hvervenbukta/ingerstrand området. Jeg har sett en del vak av fin fisk (1kg+), men jeg får ikke noe på kroken. Jeg har prøvd bombarda med flue og en haug med forskjellige sluker. Har variert hastigheten på å dra inn sluken og variasjon i teknikk. Har fisket for det meste høyt oppe i vannet siden jeg tydelig ser at fisken ofte er oppe og vaker. Har fisket for det meste i skumringen på kvelden. 

    Er det noen drevne sjøørret mestre som har noen tips til en relativt nybegynner på sjøørretfiske? 

     

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.