Jump to content
Fiskersiden

Mrsivoje

Members
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Mrsivoje last won the day on February 22 2018

Mrsivoje had the most liked content!

Recent Profile Visitors

801 profile views

Mrsivoje's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

10

Reputation

 1. Hallois! Tenker å prøve meg på laksefiske for første gang, og siden drammenselva ikke er så langt unna meg tenker jeg å prøve meg der Spørsmålet mitt er om hvordan fiske på gul/grønn sone er? Er det greie plasser å fiske fra land og er det greie muligheter å faktisk få laks der? Tenker muligens å kjøpe sesongkort for gul sone hvis det er verdt det? Håper noen kan svare
 2. Har sendt han mail, men har ikke fått noe svar. Finner ikke noe sted å deaktivere fornyelse av abonnement. Helt håpløst. Emailen til hooked er post@hooked.no hvis du vil prøve å sende mail. Eller så er nummeret hans 40000610. Har ikke prøvd å ringe han.
 3. Hei alle sammen. Jeg har hatt HOOKED+ abonnement i to år nå. Hvor jeg angrer sterkt på at jeg var det siste året fordi det ikke har vært noe HOOKED+. Jeg har tenkt at dette er noe Bernt jobber med og kommer til å fikse i løpet av kort tid. Ett år senere og ingen HOOKED+ fordeler slik jeg ble så fint lovet. Så ser jeg på kontooversikten min at jeg har blitt trukket 369kr for ett nytt år. Da kjenner jeg at pulsen stiger og blir forbanna egt. At jeg skal betale 1år til for ingenting er helt uaktuelt. Jeg prøver å kontakte Bernt på Mail, men jeg får bare en error hver gang jeg prøver å sende avgårde mailen. For det første, er det noen andre idioter ala meg som er HOOKED+ medlemer? Og har dere blitt trukket igjen? Og for det andre, er ikke dette bedrageri? Hilsen en hissig og frustrert mann PS: Hvis du leser dette Bernt forventer jeg pengene på konto ASAP, og egentlig alle andre du driver å svindler (I mine øyne)
 4. Hallois! Hadde fulgt med på nett hvis jeg var deg. De neste måndene pleier det å være masse avslag på fiskeutstyr hos div butikker. Jeg pleier alltid å hamster opp sluker jeg vet funker til fiske jeg holder på med også kjøper jeg noen nye typer/modeller som ser spennende ut. Hvis du har tålmodighet er ikke black friday så veeeeldig langt unna. Den butikken jeg har brukt mest er skittfiske og angler, men jeg vet at andre også har bra tilbud i ny og ne.
 5. Fantastisk rapport som alltid!
 6. Tusen takk for svar! Tenkte å prøve ut susebukta og litt rundt der! Ikke umulig at jeg tar en tur til ett av stedene du nevner Hvor fort sveiver du inn når du fisker etter HA med flue og dupp? Regner med at jeg kan sveive litt fortere og legge in noe stopp? Og du tror at kvelden er way to go?
 7. Tenkte meg en tur ut i Sandefjord området og prøve meg på Havabbor! Siden fluestanga mi er på reprasjon tenkte jeg og prøve meg med flue og bombarda! Er det noen som har fisket HA med det og som kan si noe om de faktisk har fått noe? Tar imot tips til hvor det kan være lurt å fiske etter HA i sandefjord også, men har en plass jeg skal prøve ihvertfall! Har ikke tilgang til båt dessverre
 8. Hadde gjerne blitt med! Håper de skal plaffe over lengre tid slik at jeg kan bli med en annen gang! Håper du lander noen i morgen!
 9. Har fått Makrell vedd malmøya og ved bestemorstranda i Oslo, ikke de store stimene ennå, men noen er det!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.