Baboo

Medlemmer
 • Innholdsteller

  13
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

Baboo last won the day on March 31

Baboo had the most liked content!

Mottatte likerpoeng

1 Neutral

Om Baboo

 • Rang
  Nytt medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei. Er det noen som kan gi meg tips om hvilke knuter som egner seg til å feste stålwire til fluefortom? Har Vision wireline 20lb wire som jeg skal skjøte på 0.4 mono.
 2. Baboo

  Lage fortom selv.

  Kan noen gi meg noen gode tips på fortommer til Sø og gjedde? Trenger tips på dia og lengde på hver seksjon slik at jeg har ett greit utgangspunkt. Har lyst å knyte fortommene mine selv, slik at jeg lettere kan justere og finne den perfekte fortommen til mitt fiske.
 3. Baboo

  Sjøørret sverige, vestkysten og skåne.

  Har funnet et par steder nede i Landskrona som virker spennende. Der er det lov å fiske Sø fra 1 jan :-D. Å siden jeg bor ved grensen å er finnmarking attpåtil, så er 4 timer kjøring hver vei for dagstur å regne :-D. Blir en tur ned i løpet av et par uker :-D :-D Ps. Boksen er full i reker og Pattegriser ;-)
 4. Baboo

  Sjøørret sverige, vestkysten og skåne.

  Jupps. Er klar over reglene. Takk for svar
 5. Hei. Er det noen som vet om noen kurante plasser for sjøørret fra Norskegrensen og ned til Skåne? Eneste ønsker er at det er litt større sjans enn teoretisk for å få sjøørret og at det ikke er den aller tettest befolkede fiskeplassen Alle tips mottas med stor takk. Vil gjerne stå å knote for meg selv når jeg skal øve meg på fluefiske etter Sjøørret, men vil gjerne ha en mulighet for en liten tass på kroken
 6. Er det noen som har filmene til Runar Kabbe, "Salt sjøørret på flue" og "Havabbor på flue"? Er også på jakt etter de danske filmene "Havørredens hemmeligheder".
 7. Baboo

  Feste agn til krok

  Skal prøve begge deler :-)
 8. Baboo

  Feste agn til krok

  Jeg har prøvd ulike agn. Mye faller av i kastet. Blåskjell og agnsiid er så løse at agnstrikk er ubrukelig. Kan man dytte alt i en bit strømpebukse å surre på kroken? Har lest ett eller annet sted at det går. Noen som har prøvd?
 9. Baboo

  Valg av snelle.

  Jeg tror jeg kommer til å satse på en stor haspel i første omgang, så får jeg se om jeg utvider etterhvert :-D
 10. Baboo

  Valg av snelle.

  Mye som fungerer bra så lenge det får ligge i fred i boden ;-)
 11. Baboo

  Bunnmeite i sjøen.

  Takk for det å takk for svar. Skal bli flinkere til å søke før jeg spør ;-)
 12. Baboo

  Valg av snelle.

  Jeg har en surfstang beregnet på vekter opp mot 300g. Jeg har aldrig brukt denne da jeg ikke har snelle. Men, hva slags snelle bør jeg velge og hvorfor? Ser det er ulikt å velge på. Surf cast sneller, Baitrunner, Ambasadour typen. Skal fiske på alt fra relativt korte til lange avstander. Dypt og grunt. Alle tips mottas med takk.
 13. Baboo

  Bunnmeite i sjøen.

  Hei. Er det noen som vil dele tips og råd for hvordan man går frem for å drive bunnmeite i sjøen? Er ute etter div flyndrearter, men alt er interessant å få på kroken. Det dreier seg om fiske fra land. Hvilke dybder og bunnforhold er mest interessante? Fisker primært fra skjeberg og ned mot strømstad.