Jump to content
Fiskersiden

Baboo

Members
 • Posts

  15
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Baboo last won the day on March 31 2018

Baboo had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Baboo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Ønsker å kjøpe dvd fjellfiske etter ørret og røye i tydal med Cato Bekkevold.
 2. Er det noen som har erfaring med Sage Approach? Er det en stang som er verdt pengene? Eller burde man gå for en litt dyrere stang? Tenker å anskaffe meg en 8er.
 3. Hei. Er det noen som kan gi meg tips om hvilke knuter som egner seg til å feste stålwire til fluefortom? Har Vision wireline 20lb wire som jeg skal skjøte på 0.4 mono.
 4. Kan noen gi meg noen gode tips på fortommer til Sø og gjedde? Trenger tips på dia og lengde på hver seksjon slik at jeg har ett greit utgangspunkt. Har lyst å knyte fortommene mine selv, slik at jeg lettere kan justere og finne den perfekte fortommen til mitt fiske.
 5. Har funnet et par steder nede i Landskrona som virker spennende. Der er det lov å fiske Sø fra 1 jan :-D. Å siden jeg bor ved grensen å er finnmarking attpåtil, så er 4 timer kjøring hver vei for dagstur å regne :-D. Blir en tur ned i løpet av et par uker :-D :-D Ps. Boksen er full i reker og Pattegriser ;-)
 6. Jupps. Er klar over reglene. Takk for svar
 7. Hei. Er det noen som vet om noen kurante plasser for sjøørret fra Norskegrensen og ned til Skåne? Eneste ønsker er at det er litt større sjans enn teoretisk for å få sjøørret og at det ikke er den aller tettest befolkede fiskeplassen Alle tips mottas med stor takk. Vil gjerne stå å knote for meg selv når jeg skal øve meg på fluefiske etter Sjøørret, men vil gjerne ha en mulighet for en liten tass på kroken
 8. Er det noen som har filmene til Runar Kabbe, "Salt sjøørret på flue" og "Havabbor på flue"? Er også på jakt etter de danske filmene "Havørredens hemmeligheder".
 9. Jeg har en surfstang beregnet på vekter opp mot 300g. Jeg har aldrig brukt denne da jeg ikke har snelle. Men, hva slags snelle bør jeg velge og hvorfor? Ser det er ulikt å velge på. Surf cast sneller, Baitrunner, Ambasadour typen. Skal fiske på alt fra relativt korte til lange avstander. Dypt og grunt. Alle tips mottas med takk.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.