Robin I. Martinsen

Medlemmer
 • Innholdsteller

  6
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

Mottatte likerpoeng

1 Neutral

Om Robin I. Martinsen

 • Rang
  Nytt medlem

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Robin I. Martinsen

  Ørret og lakse-fiske på Island

  Hei. Skal kanskje en tur til Island engang mellom 1-18. Juni i sommer, i den forbindelse tenker jeg kanskje å ta med stengene da jeg skal bli der alt mellom 1-2 uker. I hovedsak blir det vel Reykjavik området, men etter hva jeg har forstått skal jeg få muligheten til å leie bil under oppholdet, så mulighetene er mange. Er det noen her inne som har erfaring fra tidligere turer til Island? Har sett en del pp youtube, og det ser utrolig flott ut der oppe. Spørsmålet blir om noen vet om fine elver/vann jeg bør besøke, og om Juni er en bra periode for fiske i disse områdene. Håper virkelig på hjelp, da jeg ser frem tim en (forhåpentligvis) kjempetur! Takk!
 2. Robin I. Martinsen

  fishing Oslo fjord in march

  Very good seatrout possibilities in Oslofjorden now, happy fishing.
 3. Robin I. Martinsen

  Påskestart!

  Røye å greier, det er stas!
 4. Robin I. Martinsen

  Fangstrapporter SØ

  Hei. Ønsker å få laget en kjapp liten oversikt over fangster i Oslofjorden nå som fisken begynner kommer tilbake til fjordene. Så har du eller noen du kjenner fått SØ siste tiden(og fremover) så post det her med område, art, osv osv. Har man noen gode områder man vet det pleier å bli tatt mye på, skader det ikke legge ved noen hint slik at andre også får gleden av påsken og tiden fremover Jeg startet tråden med å legge inn en SØ tatt 17.3 ytre Oslofjord, målte 1,5kg
 5. Robin I. Martinsen

  Fiskeplasser i Mars, Grimstad/Marivoll

  Hei. Startet påskeferien tidlig i år ved å reise ned mot Sørlandet en tur, foreløpig endt opp på Marivollen Camping.. Noen som vet hvor det er bra fiske nå, mtp at det har vært en sesong med mye snø og bra kulde? Prøvde noen kast med sluk ved campinga her i kveld, uten hell. Tok SØ på 1,5kg i ytre Oslofjord forrige helg, så man skulle vel tru at fisket bør være bra for tiden. Tips til plasser helst nærme marivoll? Men steder litt lengre unna er også supert, har tross alt med bilen på tur Takk på forhånd karer!
 6. Robin I. Martinsen

  Isfiske Desember

  Hei. Skal til fjells førstkommende helg, nærmere sagt midt-norge i form av Hardanger/geilo/jotunheimen osv. Er det noen av dere som har erfaring fra disse tider og disse steder, settes det pris på raske svar da hytteleie blir utifra tips fra dere på hvor det kan være bra å prøve pilk nå. takk!