Jump to content
Fiskersiden

Tor åge

Members
 • Posts

  20
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Tor åge's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Kjøp deg ei narrow snelle. Mye bedre balanse på stanga og lettere å bruke og ikke minst å få lina til å legge seg pent. Plenty med plass til dine dybder også.. Gikk fra ei tekota 600 til ei okuma metaloid 5n2. Og her blir det kun narrow sneller fremover.
 2. Sikkert ikke det enkleste skroget å plassere givere på..
 3. Du sier pioneer har disse festene/skinnene.? .har du noe navn artikkel nr på dem? Syrefaste?
 4. Ikke dumt! Ser for meg å kunne bruke muttrene som allerede er sveist inn i båten der bak til dette festet. Men er det ikke noe nærme motoren med tanke på skygge for sidescan funksjonen?
 5. Da er det endelig helg og utstyret Har også kommet i hus. Er det noen der ute på webben som har tips til hvordan man monterer lss-2 og en 50/200 giver på en pioner multi? Hvor langt unna motoren bør en lss-2 giver være for å kunne sidescanne uten å bli skjærmet t av undervannshuset på påhengeren... Lss-2 ytterst og 50/200 innom? Avstand mellom etc. Tips taes imot med takk=)
 6. pris for 400\500\650 gram selvlysende lodd? og har du eventuelt tyngre og?
 7. bare et spørsmål til... sendte noen mailer rundt omkring for pristilbud. og fikk et svar fra høcom norge at om jeg valgte 50/200/455/800 hdi skimmer så mistet jeg downscan og sideview så de anbefalte meg heller totalscan giveren. jeg forsto det sånn at den hdi giveren ga vanlig 2d ekkolod og downview. men ikke sideview? noen som kan bekrefte eller avkrefte dette?
 8. Takker. Skal se om jeg klarer å få bestilt en via sverige tusen takk for hjelpen =)
 9. Om man skal spørre mer spesifikt. 1: elite 9 ti med 50/200/455/800 hdi giveren 2: hds-9 med lss2 og HST-DFSBL giver (ser dog at denne pakken ikke går opp til 800hz) hva vill det utgjøre..? disse kan jeg få til ca samme pris. hvilke gir best resultat og hvilke ville du anbefalt meg?
 10. Supert. Da er dette avklart. Men når du nevnte olhsonfiske I Sverige har jeg og en bekjent I Sverige som kan ta med en sånn.. Denne med lss2 giveren og en chirp giver I tillegg vil da kunne gi meg 2d chirp, downscan og sidescan til ca samme pris som en elite med 50/200-455/800 giveren i Norge skulle jeg tro.. Noen fordeler og ulemper disse imellom?
 11. Ok da er jeg mer inne i materien =) takk for utfyllende svar=) mye nybegynner spørsmål her på meg nå.. Hehe.. Det vil si at dagens modeller er elite ti og hds carbon.? Isåfall må det bli en elite ti da carbon er for dyr for meg. Bare litt kjapt om givere til elite ti. 1: kan man koble en "vanlig" 2d chirp giver til denne og samtidig en lss2 structure scan giver? Isåfall hvilken? Eller er valget kun 1 stk hybrid giver eller totalscan giver? 2 om man ønsker å gå opp i kvalitet fra 50/200-455/800 giveren. Hva er neste steg.. Og har det noe for seg?
 12. Takk for svar cannonbang. Er nå blitt mye klokere iløpet av kort tid=) Så bra at den fungerer fint til teinefiske og bunnforhold der. Det går fint å se bunntype til krepseteinene også? Fisk ned til ca 50 meter er vel ok. Hadde håpt på en del dypere... Men til fjordfiske som det går mest I er det jo ofte omkring den dybden det går.. Ned mot 100 meter så ser du ikke noe?
 13. Skjønner. En totalscan giver som jeg først trodde var tingen vil ikke være tilfredsstillende for meg når jeg ønsker å fiske dypere en ca 40-50 meter. Er nok ypperlig til grunnere fiske. Og til å lete opp hummer plasser. Og kanskje finne igjen teina man mista sist trekning Og som du sier jeg kan kjøpe en hds og bruke 2 givere. Men det ser ut for meg som at det blir en fordyrende løsning da jeg bare finner hds gen 2 touch veldig få plasser og til høye summer. (er den på vei ut muligens?) og hvordan er det med 2 givere samtidig, må. Man inn og slå av den ene før man aktiverer den andre? Ser ikke for meg at det er så praktisk i det lange løp heller... Sa da er nok heller en elite ti 7 eller 9 med en sånn 50/200,455/800 giver tingen såfremt denne er god? Sidescan er nok ikke nødvendig strengt tatt.. Bare gøy.. Downscan ønsker jeg meg og det har jo denne pakken. Får vel en elite ti 9 med 50/200,455/800 til litt over 10 lapper ca. Denne giveren gir ok separasjon og buer av fisk nede på bunnen ned mot en 60-80 meter?
 14. Supert! Takk for svar Erik =) bare et kjapt spørsmål til.. På 50/200/455/800 er det en 2d chirp giver? Denne har ikke structure scan? Og du mener denne er bedre en lowrances totalscan giver?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.