Jump to content
Fiskersiden

Rossi

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Rossi last won the day on April 18 2018

Rossi had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Rossi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Takk så mye for gode råd. Dukket opp en simrad nss evo3 i posten her nå så det skal bli spennende og teste
 2. Jeg tror jeg går får simrad nss evo3 9" eller lowrance carbon 9". Har funnet en simrad til 14700kr som er demobrukt, er det løp og kjøp eller? (Jeg er en sånn vinglepetter som aldri klarer og bestemme meg når jeg skal kjøpe sånne dyre ting )
 3. Takk for kjapt og utfyllende svar. Hadde egentlig ikke tenkt og felle inn. (Men ble plutselig usikker nå, hehe). Er den svingeren helt ok eller?
 4. 520-5MSC-A 50/200 0002 Dette var info som stod på en liten sølvfarget lappe jeg fant på den andre kabelen. Er det mulig og kjøpe en adapter til denne svingeren så jeg kan bruke den inntil videre på den nye kombimaskinen jeg tenker og kjøpe?
 5. Da har jeg vært en tur i båten og sjekket hvilken svinger som står i. På lappen står det ; Airmar PN 33-204. Sier det dere noe?
 6. Takk for det og takk for kjapt svar Det er gjennomgående giver på båten fra før, og det er det beste når du har fast aksling mener jeg og ha lest. Jeg tenkte å legge litt penger i en giver, men det er jo så mye og velge i så jeg blir veldig usikker. Mulig jeg må ha flere givere om jeg ønsker downscan osv,eller finnes det en giver som dekker alt?
 7. Hei. Skal investere i ny kombimaskin til båten. (Minor 21wr) Har sett litt på lowrance hds 9 carbon, er denne grei? Eller fins det andre alternativer i denne prisklassen som er bedre? Fiskingen vil foregå på alt ifra fjæra til ca400/500m. En viktig faktor for meg at det er enkelt i bruk. Har etterhvert planer om og anskaffe motorguide også. Håper noen kan hjelpe litt
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.