COOP

Members
 • Content Count

  11
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About COOP

 • Rank
  Nytt medlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei! Jeg er på utkikk etter en god, men billig krabbeteine som hverken ruster eller blir fort ødelagt. Noen tips? Takk for svar!
 2. COOP

  Sjøkreps

  Tenker primært å fiske etter sjøkreps på Sørlandet.
 3. COOP

  Sjøkreps

  Hei! Jeg har fått litt sansen for sjøkreps, og lurer derfor på hvordan denne skal fiskes? Hva slags agn som brukes? Hvor mye man får (i kg)? Og ikke minst hvilke bunnforhold som er gunstige for fisket av denne deilige krabaten. Takk for svar!
 4. Du burde prøve Spålen (nord i marka), har fisket der noen ganger med en kompis og har fått flere fine ørret, og noen ganger abbor. Anbefales på det sterkeste. Hvorvidt det er røye er jeg ikke sikker på, vi har i hvert fall aldri fått dette. Spålen ligger omtrent 35 km fra Sørkedalen på ski, og det går skiløype over vannet om vinteren. Det skal sies at du skal være ganske god på ski hvis du skal gå denne turen frem og tilbake med oppakning på en dag. Du kan også gå fra Damtjern, dette er betydelig kortere og mye mindre stigning. En annen mulighet er fra Ringkollen, hit går det også buss (dette
 5. Hei! Jeg har planer om å prøve meg på leppefiske neste sommer, hvis mulig. Hvis dette skal gå må jeg registreres som fisker på blad A, samt ha tillatelser. Det jeg lurer på er om en som har adresse i Oslo kan fiske leppefisk i Kristiansand? Annen informasjon om hvordan man skal gå frem for å komme på blad A setter jeg stor pris på (krav til båt, alder (er 17), og alt annet egt. Andre tips om fisket setter jeg også stor pris på. Takk for svar!
 6. Hei! Jeg har planer om å prøve meg på leppefiske neste sommer, hvis mulig. Hvis dette skal gå må jeg registreres som fisker på blad A, samt ha tillatelser. Det jeg lurer på er om en som har adresse i Oslo kan fiske leppefisk i Kristiansand? Annen informasjon om hvordan man skal gå frem for å komme på blad A setter jeg stor pris på (krav til båt, alder (er 17), og alt annet egt. Andre tips om fisket setter jeg også stor pris på. Takk for svar!
 7. Hei igjen, kan det være mulig å tjene penger på makrellfiske? Kiloprisen er jo 15kr, og det er mengder av den i området der jeg holder til.
 8. Takk for svar Cannonbang! Jeg har sjekket, og ja det er som du sier. Det er reservert en kvote til ungdom i aldersgruppen 12-25 år. Her er det maks lov å omsette for 50k, men det er visst ikke lov å fiske blåkveite. Er dette noe man kan gjøre utenom som hobbyfisker, og selge det til mottak?
 9. Takk for nok et svar GriseFlax! De bunnforholdene du beskriver som ideelle for kveitefiske passer godt med batymetrien på vestsiden av Smøla, så får vel gi det en sjanse. Vet du forresten hvor mye en slik line koster? Og eventuelt hvor mange slike liner man kan ha dersom man er ført som fisker på blad A?
 10. Takk for svar GriseFlax! Jeg holder til i Oslo, men bruker feriene mine på vestsiden av Smøla, og er svært godt kjent i området. Krabbefiske var ikke en dårlig ide, i gjennomsnitt får jeg 10-15 krabber i en teine når jeg fisker etter dette. Men er det sesong for krabbe om sommeren? Trodde dette var et fiske som primært fant sted om høsten? Angående kveiteline har jeg prøvd dette, uten noe veldig imponerende resultat, så tror ikke det er tingen. Forresten, har noen her noe kjennskap til leppefiske? Har hørt at det er svært lønnsomt, men er litt betenkt ettersom jeg har hørt at det ku
 11. Hei, jeg er en gutt på 16 som er interessert i fisking. I den anledning tenker jeg på å starte med fisking i sommerferien, som en sommerjobb. Så mine spørsmål er: Hva er den mest lønnsomme formen for fiske? Hvilket utsyr vil jeg trenge? Og hva kan men tjene på dette, etter utgifter er trukket fra? PS: Jeg bruker en Øien 530 f, og er villig til å betale opp til 50.000kr i utstyr. Takk for svar!