Jump to content
Fiskersiden

Kitharodos

Members
  • Posts

    41
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Kitharodos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Jeg forstår. Da vurderer jeg B175M eller TM185M selvom 1kw det skal funker med gen3 i 60% av sin mulighet sant? Da slapper jeg av å bytte til andre svinger ved oppgradering til nyere elkolodd ifremtiden også
  2. Eg har HDS 9 Gen3 med HDI 50/200. Jeg fisker omtrent 80-100m. Jeg går aldri dypere. Eg bruker 200 frekvensen i chirp for det (high chirp). Tenker å bytte til noe bedre giver for den dybden. Vurderer TM150m selvom det virker i 300W mens den eg har virker i 600W. Ka tenker dere?
  3. Eg lager ny topic da har jeg lærte mer. 1. Side Imaging. Er det virkelig viktig? Hvilken ekkolodd har best teknologi om dette? 2. En Garmin striker 7sv MED GIVER koster nesten halvpris av en Lowrance UTEN GIVER bare pga det ikke har kartplotter? 3.Hvis ikke jeg er interessert til kartplotter så lenge eg bruker Navionics til min Tablet som kan jeg bruke som andre skjerm skulle dere anbefalle Striker 7SV? 4. Ka er forskjellen mellon ClearVu og DownVu, hvilket er best? Og er ClearVu en tull som de sier her? http://muskie.outdoorsfirst.com/articles/03.24.2017/10711/Lowrance.DownScan.Imaging.vs.Garmin.ClearVu/index.htm 5. Er det noe mulighet å koble Striker 7SV til SonarCharts live i NAVIONICS, har sett en alternativ her http://sonarserver.com/en/category/garmin/ 6. På tross av kartplotter som sånn som eg sa før bryr meg ikke så mye, ka er det som de fleste liker ikke til Garmin striker? Korfor noen skulle velge til en LOWRANCE 7Ti or SIMRAD GO7 når du kan finne Striker i nesten halvpris? 7. Jeg ser at når det gjelder sidevu du får bedre bilde om du har større frekvenser. Derfor Humminbird MEGA har det beste bilde akkuratt nå men det billigste som har MEGA er 9'' og koster over 10.000kr, så hvis du går til 7'' ser jeg at HUMMINDBIRD gir kun 455khz mens Striker 7SV gir 800khz for nesten sammen pris som HUMMINDBIRD. TotalScan til SIMRAD og LOWRANCE har også 800khz men det koster dobbel så mye som en Striker. Er de alt sant? 8. Eg har lest mye hele dagen og har kommet til denne konklusjon. Akkuratt nå HUMMINDBIRD med MEGA er det beste hvis du setter pris til side imaging så lenge du kan spende rundt 10.000kr. LOWRANCE-SIMRAD med TotalScan kommer andre så lenge de har bedre DownVu enn Striker men det er unodvendig for dyrt, spesielt hvis du kan få alternativ med kartplotter. Eg forstår at GARMIN prøvde å stjele teknologien fra Navico, derfor har det ikke ekte DownVu og må jeg kjøpe en giver fra Europa å ha en sånn valg MEN dette er ikke noe som bryr meg siden SideVu har gjørt DownVu litt ubrukelig tror jeg. Derfor eg har kommet til konklusjonen for at en Garmin Striker 7SV SideVu 800khz til en pris rundt 3000-4000kr er det beste for penger!
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.