Jump to content
Fiskersiden

eneR<--

Members
 • Posts

  19
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by eneR<--

 1. 13360gr - Bilder og info ligger på hans instagram profil :-) Les mer her: https://pikewallis.no/2020/04/gjeddefiske-pa-sitt-raest/
 2. I dag var jeg ute med sønnen til en kollega. Han er veldig hypp på å fiske, men faren er ikke.. Nok om det.. Jeg hadde på forhånd valgt ut noen vestvendte viker, gjerne i nærhet av strømmende vann (les bekker), og vannlinjer er vår beste venn! Vi fikk ingen kjemper i dag, størst rundt 2 kg, men jr fikk 20+ takes på topwater frog, 3 fikk han følt på stanga, de slapp selvfølgelig ved båtkanten, men nå er han enda mer gira. Grunnen til at jeg skriver dette her, er fordi om du blanker og ikke bryr deg om størrelse, prøv topwater i viker som forklart over! Det finnes alltid fisk grunt, spørs hvor grunt du tør å gå inn, og det kommer ann på hvor kresen du er på størrelse! Skitt fiske! Nb; Jeg landa flere:
 3. Stop gjerne innom for en prat om du ser meg i Vansjø
 4. Om du bor i Østfold anbefaler jeg heller å ta turen til MM fiske i Sarpsborg. Der har de godt utvalg av gjedde baits, og de som jobber der har god kunnskap, alltid tips på lager ;-)
 5. Det ble et AGM Solar 140, 12V i fra Sparelys. Vil se om det holder med 1stk til mitt bruk, før jeg eventuelt går til innkjøp av 1 til :-) Takk for mange gode tips alle sammen!
 6. Kult! Kunne kanskje lagt til at å fiske i Vanemfjorden etter Gjedde er det lenge siden jeg har gjort. Utfiskinga påvirket det området enormt, så ville vel heller tatt frem jiggen etter Gjørs i det området
 7. Nå blir det vel AGM jeg går for siden det er anbefalt. Motoren vil primært bli brukt til oppankring, hjelp til å ikke drifte over plasser for fort, og litt dorging. Vil det holde med biltemas 95ah, eller må jeg ha mer ah, siden det er AGM? https://www.biltema.no/bil---mc/bildeler/elsystem/bilbatterier/agm-batteri-95-ah-2000029894
 8. Om jeg bare hadde spurt deg før jeg googlet...... Tusen takk for svar Erik
 9. Har et eget batteri til motoren, kan jeg ikke koble det sammen med det batteriet jeg skal bruke til Motorguiden?
 10. 12V forstod jeg igrunn at jeg skal ha, det må vel passe med ladespenningen fra påhengeren? Men hvor mange Ah jeg burda ha, er en annen ting... Holder det med 70ah, eller må jeg ha høyere? Ohms lov er som gresk for meg, så all hjelp er nyttig :-)
 11. Hei, Har gått til innkjøp av MotorGuide Xi3- 55 FW 54" - 12V - Den skal sitte på en 14 fots Gjedderacer. Vekten på båten er maks 300 med last. Jeg har lest mye på nett, men de fleste snakker om 24V og 36V. Jeg finner ingen direkte tips til batteri jeg bør velge... Så derfor: Er det noen som har tips til valg av batteri? Ønsker også tips om ekkolodd med sidescan som kan kobles opp i mot Motorguiden, til en ikke så alt for dyr penge. 10.000,- maks
 12. Jeg har fisket en hel del gjedde i Vansjø så langt i år, med stor suksess. Flere over 7+ og er allerede over 11+ merket. Min erfaring er at de fleste gjedder er ferdig utlekt, og de allerede har gått dypere. Fisk i kanter :-)
 13. www.ifiske.se Her finner du info om fiskevann etc. Finner du ikke noe informasjon i nærheten av dit du skal, bruk google maps eller lignende å finn deg et vann eller to som er interesant. Ut i fra det kan du få begrenset nettsøket til de vannene det gjelder.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.