Jump to content
Fiskersiden

ErlendN

Members
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

ErlendN last won the day on June 15 2018

ErlendN had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ErlendN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. Betyr det at det er blitt mer sei og torsk igjen nå?
 2. Hvordan fikk du dem? Skulle gjerne hatt begge deler!
 3. To kilo! Jeg har aldri sett noen større enn ca en håndflate før..
 4. Har endelig litt fiskelykke på Karmøy. Denne tok en sluk! Slapp den ut igjen, hadde ikke samvittighet til å spise en så stor og fin leppefisk. Mener det er en berggylt, men MYE større enn de jeg har fått før. Ville dere regnet denne som uvanlig stor? Det sprø er at en til fulgte etter da jeg sveivet inn denne, og den var tydelig større. Føltes tyngre enn en kilo. PS, jeg har store hender
 5. Hei! Jeg vil også gjerne ha sei, er det tilfeldigvis noen som har noen konkrete forslag i gangavstand fra Visnes? Har fisket en del de siste ukene uten å få noe typisk matfisk, litt kjedelig. Er det for tidlig på året? Har vært på Karmøy på sommeren før, og fått en del lyr og makrell. Det var som oftest fra div. svaberg sør for Kopervik - men på sommeren som sagt.
 6. Den midterste hadde et lite skjegg, men sprø farve! Syntes den midterste ryggfinnen var merkelig høy og spiss, men kan ikke si jeg husker hvordan den har sett ut på de få torskene jeg har fått.
 7. Takk! Men den hadde ikke skjegg? Det så jeg spesifikt etter! Merkelige, litt spisse brystfinner.. fikk et par andre fisk samme sted, etter å ha prøvd i flere uker uten noe napp:
 8. Hei! Kan noen si meg hva dette er? Den villr ha en bit reke. Det var på kvelden, på noen meters dyp utenfor noen svaberg nordvest på Karmøy. Beklager middelmådig bilde, men jeg ville slippe den ut igjen litt raskt.
 9. Jeg gikk en tur der tidlig på morgenen, og så ingen som fisket. Samtidig er det 5-50 stk som fisker på Vippetangen hver gang jeg har gått forbi i det siste! Jeg kunne ikke se noen forbudsskilt, og har ikke funnet noe info som peker hverken ene eller andre veien når jeg søkte litt. Har noen her prøvd, eller hørt om noen som har prøvd? Skjønner at det ikke står masse fiskere under verandaene til leilighetene på vestsiden der, men langs østsiden og særlig ved det sørøstre hjørnet så det jo ikke ut til at man ville sjenere noen. I hvert fall ikke tidlig på morgenen!
 10. ErlendN

  Brasme!!!

  Denne tråden dukket opp da jeg googlet litt for å finne ut om det er tilrådelig å spise brasme. Trådstarters entusiasme var inspirerende, så jeg prøvde. Ok smak, men H E R R E G U D S Å M Y E B E I N !!! Kan ikke egentlig anbefales altså. Mer bein enn en liten stim abbor. I én filet. Beina hadde bein!
 11. Masse horngjel helt inne ved land ved Svartskog i dag, men ikke interessert i å bite.. de samlet seg i grupper på 5- 6 stk bare en meter eller to fra land og sto der og spant og sprella en stund før de dro videre. Gjentok seg mange ganger, flere steder. Gyter de? Er det derfor de ikke biter?
 12. Dette var i noen grunne bukter på østsiden av øya, litt sør for 'nordøsthjørnet' av øya. Fin øy! Jeg måtte ta torsken opp for å få løs kroken, passet på at den lå i noe våt tang. Det som kanskje ser ut som en strikk var noe som var på vei ut av gattet, den så som sagt ikke helt frisk ut..
 13. . Tok meg litt fri på formiddagen i dag og tok med stang og slukboks til Gressholmen. Jeg har fisket litt på Vestlandet før, men var spent på hvordan det er her! Nydelig dag og fine øyer, kroka en litt stor torsk og tre litt små sjøørret med en liten grå og hvit Rapala wobbler. Moro! På øyemål så ørretene litt under minstemål ut, så jeg slapp ut igjen to. Den tredje hadde kroka seg litt for godt. Torsken slapp jeg også, trengte ikke den i dag den så forresten ikke så sprek ut, litt merkelig "kornete" skinn, men svømte ivrig ut igjen når jeg slapp den.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.