Jump to content
Fiskersiden

ErlendN

Members
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

ErlendN last won the day on June 15 2018

ErlendN had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

ErlendN's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

 1. Betyr det at det er blitt mer sei og torsk igjen nå?
 2. Hvordan fikk du dem? Skulle gjerne hatt begge deler!
 3. To kilo! Jeg har aldri sett noen større enn ca en håndflate før..
 4. Har endelig litt fiskelykke på Karmøy. Denne tok en sluk! Slapp den ut igjen, hadde ikke samvittighet til å spise en så stor og fin leppefisk. Mener det er en berggylt, men MYE større enn de jeg har fått før. Ville dere regnet denne som uvanlig stor? Det sprø er at en til fulgte etter da jeg sveivet inn denne, og den var tydelig større. Føltes tyngre enn en kilo. PS, jeg har store hender
 5. Hei! Jeg vil også gjerne ha sei, er det tilfeldigvis noen som har noen konkrete forslag i gangavstand fra Visnes? Har fisket en del de siste ukene uten å få noe typisk matfisk, litt kjedelig. Er det for tidlig på året? Har vært på Karmøy på sommeren før, og fått en del lyr og makrell. Det var som oftest fra div. svaberg sør for Kopervik - men på sommeren som sagt.
 6. Den midterste hadde et lite skjegg, men sprø farve! Syntes den midterste ryggfinnen var merkelig høy og spiss, men kan ikke si jeg husker hvordan den har sett ut på de få torskene jeg har fått.
 7. Takk! Men den hadde ikke skjegg? Det så jeg spesifikt etter! Merkelige, litt spisse brystfinner.. fikk et par andre fisk samme sted, etter å ha prøvd i flere uker uten noe napp:
 8. Hei! Kan noen si meg hva dette er? Den villr ha en bit reke. Det var på kvelden, på noen meters dyp utenfor noen svaberg nordvest på Karmøy. Beklager middelmådig bilde, men jeg ville slippe den ut igjen litt raskt.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.