Jump to content
Fiskersiden

HK75

Members
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

HK75's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Vi skal ha oss en fiske ferie nå i slutten av juni i området rundt Karihavet, og vi har tilgjengelig en 14 foter med 10 hesters motor. Noen råd og tips til greie fiskeplasser ved bruk av båt og fra land? Vi har med oss et barn på 6 år, så det viktigste er ikke nødvendigvis kun de aller største fiskene, men at det biter ofte nok til at en seks åring ikke syntes det blir kjedelig....
  2. Heisann. Om du ikke har tatt turen over Sotra broen ennå, så vil jeg anbefale deg å legge turen over en dag du har tid. Gjerne om dette klaffer med noen timer før høyvann (og attpåtil på morgenkvist). Du er tilnærmet garantert å få fisk under Rongesundet bro, har ennå til gode å gå tomhendt derfra. Der er P plass på høyre side av hovedveien rett før broen (når du kommer fra byn). Du bør ha med deg sluk på 60 gram eller mer pga til tider sterk strøm. Siste fisketuren min der gav i snitt 1 makrell pr 4 minutt (brukte kun sluk - halve morroen er jo selve fiskingen - kjipt å sause opp en haug med fisk kjapt og effektivt på hekle når man er på fisketur for turen og opplevelsen sin del), ble plenty nok grei fangst på de 4 timene jeg stod der :-)
  3. Har en Penn 560 Slammer som jeg skulle hatt en ny kaste stang til. Bruksområde er å stå på land og kaste ut i sjø og fjord. Bør kunne ta sluk på 60gr ++ pga mye fiske gjøres i områder med sterk strøm. Bruker kun mono. Noen forslag til grei stang?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.