Jump to content
Fiskersiden

RebelCain

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

RebelCain's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Heisann. Er en tur på familiens feriehus i Treungen for første gang på 15 år, så kunnskapene om fiske her er relativt dårlig. Noen som har noen anbefaling på et fint fiskested etter ørret ikke så langt unna Treungen sentrum? Og som jeg har forstått er det et sammensurium av forskjellige fiskekort overalt her. Noen som vet om et sted på nett man enkelt kan kjøpe fiskekort for de forskjellige sonene her?
  2. Kom akkurat hjem fra en uke på hytta på fjellet. Den ene senkvelden jeg var ute vaks det noe ekstremt, både små vak og ørret som hoppa høyt over vannet. Uansett hva jeg prøvde av fluer (tørr, nymfer og våtfluer) var det ingenting som fungerte. Prøvde å studere vannoverflaten, men var ikke noe insekter å se. Så spørsmålet er følgelig: hvordan velger dere fluer når det ikke er noe synlig å gå etter?
  3. Tenkte å ta med poden på 7 år på en liten fisketur. Noen som vet om et sted i Tønsberg og omegn som passer til han og at far får fiska litt med fluestanga samtidig?
  4. Heisann. Fluefiske interessen fra tenåra kom plutselig å beit meg i baken etter 20 år, så skal begynne med det igjen. Har kikket litt rundt på nett etter fluefiske sett (stang, snelle og snøre) men det er ufattelig mange kombinasjoner. Noen sier "hold deg til dette merke" mens andre ber meg styre unna diverse merker. Noen her inne som har bra tips på en leverandør som har bra utstyr og tips til et sett som ikke koster hus, hjem og bil i første omgang? (Får heller oppgradere underveis ) Eller om det har blitt foretatt en stortest i det siste av stenger og sneller EDIT: Glemte å nevne at det er snakk om sjøørrett i første omgang, så 9/9.6` #7 stang er det jeg er på utkikk etter.
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.