PANG

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

PANG last won the day on November 10 2018

PANG had the most liked content!

Community Reputation

4 Neutral

About PANG

 • Rank
  Nytt medlem
 1. Skulle ønske Forbrukerinspektørene tok denne saken. Vil også nevne søppel. Søppel og plastikk overalt.
 2. Siden sommer'n 2018 har jeg prøvd å fange sjø ørreten med sluk rundt bunnefjorden (og nesodden) fra land. Jeg er ganske fersk på fisking og har eksperimentert med mange forskjellige sluker. Disse to er mine første sjø ørreter ved Bunnefjorden i midten av oktober, litt under kiloen hver. Den ene beit på en skarp neon farget sluk, den andre på en grønn tobis sluk, ca 15min tidsrom i mellom, rundt ca kl18 (ifølge mobilen så tok jeg bilder kl 17:50). Jeg tror jeg var på riktig sted til riktig tid med riktig sluk. Tidligere har jeg sett noen svære hoppende fisk langt ute (sein kveld), og en felles fisker mener det er kjempe ørreten.
 3. Jeg vet dette er en gammel tråd, men siden jeg snublet over en død sverdfisk i fjorden her nå så følte jeg det passet å slenge denne på. Jeg lurer på hva som har drept den... Ørn?.. They sure do pass through and around here, but catching one with rod is tough? I think this one was caught by some predator or something.
 4. Bestefar drev med Tørrfisk, hvor han hang dem opp til tørk (soltørk?) over lang tid. Jeg husker ikke helt hvordan han fikk dem helt stive, men man skulle banke dem opp med hammer slik at de ble slitte og lette og rive til snacks.
 5. Jeg fisket denne Torsken i Bunnefjorden den 26 mai, 2018. Den var angrepet av lus og parasitter på finner og kropp. Jeg tok bare dette bildet som viser den ene finnen. Kroppen bærte også små dyr lignende de som henger der. Senere får jeg beskjed at Torsken vurderes fredet, og da slo denne episoden meg. Jeg har ikke fått noe mer torsk siden. Håper det bare var en tilfeldighet, men om noen vet noe mer så er jeg litt interessert i å høre.
 6. Jeg fikk faktisk en god makrell ca samme sted og uke som deg (29 april, bildet) Senere i sommer, spaserte jeg oppover mot Kjærnes og møtte på noen kule folk som ga meg lov til å låne brygga deres. Der fikk jeg en mindre makrell etter 5 kast og jeg så flere fisk. Det var sent på dagen (kl 13 ca) og etter den ene makrellen fikk jeg null nada. Var også drit varmt og lavt vann. God mat er de, ja