Jump to content
Fiskersiden

MariusBergFiskegal

Members
 • Posts

  23
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

MariusBergFiskegal last won the day on January 6 2019

MariusBergFiskegal had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

MariusBergFiskegal's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Gammel tråd dette nå, men vil bare skyte inn her og si at jeg fikk nylig en røye som så prikk lik ut som denne fisken. Er bare røye i det vannet jeg fikk den i.
 2. Det å prøve ut et nytt ørretvann byr alltid på mye spenning og forventninger Det er lite som er så givende som å «finne ut av» et nytt vann. Her er en film fra en tur jeg nylig hadde til et nytt ørretvann
 3. Hvordan oppfører ørreten seg under isen?Jeg tok med meg et ekkolodd og kameraet for å få noen svar. Sjekk ut filmen!
 4. Film fra min siste tur. Teltet ved et nytt og meget bra ørretvann. Kul opplevelse! Sjekk ut filmen
 5. Isfisketur etter ørret i lite tjern. Den ene ørreten mistet jeg 2(!) ganger i hullet, men tror du ikke den beit på for tredje gang og ble med opp til slutt. Aldri opplevd noe liknende! Sjekk ut filmen og få med deg den komiske sekvensen!
 6. Da er filmen fra helgas tur til Beiarfjellet klar! Det ble en meget bra tur med en solid ørretfangst https://m.youtube.com/watch?v=3Jd0ASyGk8Q
 7. Må henge meg på resten her, bare tull å ikke isfiske før jul! Her er en video med røyefiske fra romjula.
 8. Video fra isfisketur med brodern. Julerøya (og ørreten) ble berget! Så digg at isfiskesesongen for alvor er i gang. Nok en gang mesterlig redigerigsarbeid av min kjære bror. God jul videre folkens!
 9. Jeg er en ivrig YouTube-fisker, som har satt meg et stort mål for vinteren; nemlig å få flere til å fiske etter ørret på isen! Det er alt for mange sportsfiskere som går i "dvale" om vinteren og venter på våren før de begynner å fiske ørret igjen. Her kommer jeg til å legge ut mine videoer som handler om ørretfiske på isen, slik at de som vil kan få inspirasjon og tips til å komme seg ut på isen selv. For de som er drevne isfiskere; del gjerne deres beste tips og triks for å lure ørreten på isen.
 10. Jeg legger ut videoer regelmessig. Abonner gjerne på kanalen, de som er interesserte Her er en av videoene
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.