EddyBody

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About EddyBody

 • Rank
  Nytt medlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Det var da som svarte :-(
 2. Kom ikke lengre enn til Fjøløy, grunnet en vond fing og tåka. Ingen av rette sorten der ute
 3. Noen som har fått noe enda ? Har vært ute noen dagsturer men ikke sett snurten selv enda i år Tar noen dager fri neste uke for å sjekke forholdene lenger ut og over Boknafjorden, ser ut for å blir greie forhold, så får bare håpe det er fisk i fjorden da.
 4. En kjenning tok en bleik langslank torsk på 7 Kg utfor Hundvåg for en uke siden, så det finnes allerede sorten
 5. Er midten av Februar egentlig litt tidlig ? Bør jeg vente til mnd skiftet for å ha best sjanser? Ja, tenkte meg over til Geitungen, er vel kun der jeg har fått noen få de siste sesongene, men i seilbåtfart fra Hundvåg så er det greit å kunne overnatte, hvis ikke blir det lang tur og få timer fiske pr tur. legger jeg inn en overnatting eller to så får jeg tid til å teste forholdene på veien også, feks byfjorden, Fjøløy traktene, sedegrunnen etc. Er det andre grunner/platå som bør testes i det området?
 6. Vi skriver Februar til helga, så det er ikke sååå tidlig vel ? Når er egentlig kjernetid for Ferdatorsk fisket ? Tenker å ta noen dager fri og overnatte i båten nær fiskeplassene så det blir litt mer fisketid i år.. Tenkte siste halvdel av Februar, kan ikke det treffe ganske bra ?