EddyBody

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

1 Follower

About EddyBody

 • Rank
  Nytt medlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Kom ikke lengre enn til Fjøløy, grunnet en vond fing og tåka. Ingen av rette sorten der ute
 2. Noen som har fått noe enda ? Har vært ute noen dagsturer men ikke sett snurten selv enda i år Tar noen dager fri neste uke for å sjekke forholdene lenger ut og over Boknafjorden, ser ut for å blir greie forhold, så får bare håpe det er fisk i fjorden da.
 3. En kjenning tok en bleik langslank torsk på 7 Kg utfor Hundvåg for en uke siden, så det finnes allerede sorten
 4. Er midten av Februar egentlig litt tidlig ? Bør jeg vente til mnd skiftet for å ha best sjanser? Ja, tenkte meg over til Geitungen, er vel kun der jeg har fått noen få de siste sesongene, men i seilbåtfart fra Hundvåg så er det greit å kunne overnatte, hvis ikke blir det lang tur og få timer fiske pr tur. legger jeg inn en overnatting eller to så får jeg tid til å teste forholdene på veien også, feks byfjorden, Fjøløy traktene, sedegrunnen etc. Er det andre grunner/platå som bør testes i det området?
 5. Vi skriver Februar til helga, så det er ikke sååå tidlig vel ? Når er egentlig kjernetid for Ferdatorsk fisket ? Tenker å ta noen dager fri og overnatte i båten nær fiskeplassene så det blir litt mer fisketid i år.. Tenkte siste halvdel av Februar, kan ikke det treffe ganske bra ?