Jump to content
Fiskersiden

Morten Løkholm

Members
 • Posts

  13
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Morten Løkholm's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Noen som vet hvordan det er å fiske fra mulodden artsmessig?
 2. takk ja nå fikk jeg litt med poeng 45,54 det så mer riktig ut
 3. Ja helt enig at den fortjener mer poeng, men litt vansklig når jeg ikke vet hvor lang den var. det ikke helt hva jeg kan redigere på den. mange av artene jeg har fått har jeg verken vekt eller lengde på. men skal alltid ha med målebånd og vekt fra nå av. morsomt å registrere arter man får og sammenligne dem med andre.
 4. Tenkte først og fremst på bra flyndreplasser, er vel ikke så lett vindusfiske etter sjøørret ?
 5. Hei jeg kjøpte med vindu til vindusfiske og egnet fiskestang nå i høst, men har ikke fått testet ut dette enda. noen som har tips på steder det er verdt å teste ut? bor forøvrig på Nesodden men har tilgang på bil så kan kjøre til aktuelle steder.
 6. Hmm Kveite i indre oslofjorden er rimlig sjeldent, det skulle jeg gjerne ha fått. Hvis du vil kan du gjerne avsløre hvor du fikk kveita hvis du gir meg tips og triks for å få stripet pelamide kan jeg gi deg tips om havabbor (kan nesten si fangst garanti om du er en allrounder fisker)
 7. Hmm aldri fisket der før, men må jo prøve det ut. Ja jeg vet om steder der det har blitt tatt masse havabbor (steder som få snakker om) tror folk prøver å holde stedet litt for seg selv. stripet pelamide står veldig høyt opp på min liste tror det var i 2015 hvor det tok av i aviser og på nettet med fangst av stipet pelamide. når jeg hørte det var jeg nesten ute hver eneste kveld jeg hadde tid og prøvde. Men lykken var ikke på min side, selv om fattern hadde en på kroken som dessverre fikk unnslippe rett før den kom over båtripen.
 8. bundefjorden/ indre oslofjorden virker som liv dør ut. men vi har noe spennene ferskvann som frk. har vi et vann med snitt abbor på over kg og vi har ferskvann der jeg vet det har blitt tatt gjedde på over 16 kg.
 9. ja siden jeg er født og oppvokst på nesodden har jeg fisker her en del (alltid hatt tilgang til båt) men har merket ekstremt stor nedgang på fisk di siste årene. men er jo fortsatt fisk og få her i fjord fikk jeg havabbor, sandflyndre, sypike, berggylt, makrell, skrubbe, torsk, sei, hvitting, knurr rødknurr,. alt dette er tatt i indre oslofjorden i 2018. jeg lagde bruker på artsfiske.com før sommeren i fjord men registrerte først fisk der nå for 1 ukes tid siden overaskene gøy og interessant siden, der fikk bronse på min havabbor. men 2 av fiskene jeg var mest fornøyd med var kanskje havabboren, men fikk også møte med en pigghå (uten for kagerø har hytte like ved) I sommer ser jeg fram til å bli med på min første fiskekonkurragse langesund fiskefestival
 10. Hei jeg er 22 år og har interesser for fiske, hoved interessen er artsfiske (sportsfiske). jeg er på utkikk etter andre med samme interesse som vil dele tips og erfaring og mulig få en ny fiske kompis. jeg bor på Nesodden ( ikke den mest artsrike fjorden dessverre) men har egen båt 17 fot askeladden.
 11. Noen som vet istykkelse på lyseren og mjær. tenkte meg en tur om på torsdag om isen på vannet er trygg??
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.