Jump to content
Fiskersiden

PellePill

Members
  • Posts

    5
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

PellePill's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Hei, Jeg og noen venner av meg tenkte å lære oss fluefiske. Lurte på om noen visste om et enkelt fiskevann for flue i Oslomarka? Evt mange tusenbrødre og lett fiske. I tillegg lurer jeg på når fluefiske sesongen er igang? Er vulgata første flue? Når klekker den?
  2. Men fra et spørsmål til et annet, er det om å gjøre å finne de dypeste punktene på vannet i isfiske? I vanlig fiske vil jo ofte fisken dra mot land om kvelden, følger den samme syklus om vintern?
  3. Jeg er ny i verden av isfiske, og lurte rett og slett på hva dere pleier å fiske med? Vet at jeg muligens beveger meg på tynn is (no pun intended), og krever ikke at dere bretter ut deres hemligheter. Men tar imot alle pekepinner jeg kan få... Bruker dere pimpel? Balanse pilk? Tenker hovedsakelig å fiske abbor og ørret og fisker på Østlandet
  4. Jeg tok turen til Nøklevann idag. Satt der i knappe tre timer uten så mye som et napp, verken på pimpel eller mormyshka. En forbipasserende fortalte at han hadde fisket fire dager i Lutvann uten et napp. Har fisket en del i Østmarka på sommerstid og er ganske godt kjent her, men Nordmarka er et uåpnet kapittel for min del. Hakadal har jeg også hørt er meget bra på sommerstid. Noen som har et tips på vann og bett i Oslo-marka?
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.