Jump to content
Fiskersiden

HPVeiby

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

HPVeiby last won the day on April 22 2019

HPVeiby had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

HPVeiby's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

2

Reputation

 1. Må få opp noe stort i år skjønner jeg. Hva regnes som stor ASP i Øyeren da?? Tørr ikke si hva jeg har fått av det.
 2. Må prøve meg i haldenvassdraget. Etter 20 år med fiske på de samme plassene i Øyeren er det greit og variere litt. Det er nok derfor jeg har fått opp såpass stor abbor i øyeren da. Trodde ikke det var så sjeldent med stor abbor i her jeg, men etter reaksjon her, så er det vel kanskje bra da;-) Skal nok også dokumentere litt bedre, da jeg ikke har noe bilder av den på 1920g.
 3. Noe sensasjon tror jeg ikke det er:-) Det er noe stor abbor i Øyeren, men det er sjelden og vanskelig. Har snakket med noen eldre karer som dro noe fæl abbor før i tiden. Den på 1920 var kanskje spesiell, jeg vet ikke. Har ikke mange over 1500g. Men at det er abbor over 2kg i Øyeren det er jeg sikker på. Så ingen med noe tips om abborvann?? Aremarksjøen/Femsjøen har jeg hørt endel bra om.
 4. Hei Er ny medlem i forumet. Har fisket ganske ivrig helt siden tenårene, mest alene, og de siste tre-fire årene blitt hektet på abborfiske. Lurer da på om det er flere her som fisker aktivt etter stor abbor i øyeren. Jeg har holdt meg i den søndre delen og har fått mye pen fisk. Har lyst til og utforske dette mere. Både lengre opp i øyeren og i andre vann i nærheten. Haldenvassdraget er veldig interresant... Noen som har noen bra tips og dele? Største abbor i øyeren er 1920gram på jigg, noe som også er personlig beste. Håper på og passere 2kg i år. Takk for tips/svar
 5. Akkurat blitt med i forumet og har prøvd meg litt på Gjørs i Øyeren de siste årene. Har egentlig kun hatt hell med vertikalfiske med ekkolodd. Mye gjedde som bifangs men har fått noe gjørs. Ingen store, med opp til 5-6kilo har jeg fått. Brukt store slangke jigger fra FinS. Mest naturige farger men grønne jigger med noe glitter har funket. Jigghoder er spisse på 30gram. Dette er hoder jeg støypa selv for noen år siden men ser det er slike og få kjøpt. Alltid montert en stingerkrok og det er som regel her fisken sitter. Fått mest fisk mellom 14 og 20meter. Har prøvd og holde meg så grundt som mulig med tanke på trykkskade på fisk... Har ikke sett tegn på skader men det er noe og tenke på. Har lett etter svanker på bunn og småkanter. Gjørsen virker til og like dette. Har padlet fra Varemessa på Lillestrøm til Sandstangen i gode bølger, det gikk fint, bare og bruke hue og ha krefter nok i armene;-) Lykke til.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.