Cynergy

Members
 • Content Count

  17
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Cynergy last won the day on June 24 2019

Cynergy had the most liked content!

Community Reputation

9 Neutral

About Cynergy

 • Rank
  Nytt medlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nå har jeg laga meg portabel og justerbart svinger feste til ny erverva tm150m. Så nå blir jeg vanskelig å hjemme seg fra på grunt vann :')
 2. Haha, ja da er det nok minigjørs jeg har sett mye av på loddet. Man skal jo lære hva man ser på en eller annen måte. Nesten rart jeg ikke har fått gjørs, på 11cm hi lo og tormentor som jeg har kjørt med inni mellom Og no mindre gummi greier fra BT (?) Her skal jeg straks i gang med hjullager bytte selv, disse er fra hengeren var ny for 25år siden. Ikke brukte til voldsomme etapper denne, men trenger sårt nye nå :')
 3. Det er ikke umulig. Det er store kvernøy til venstre i bildet. Gjedda på bildet ble tatt akkurat i begynnelsen av "kanalen" imellom øya og land, retning Dilling slippen. Mest tid har jeg lagt i dyp området mellom kvernøyene og nåløyet. For å spare tida det tar å kjøre igjennom til Storefjorden og at turene dit har vært like blanke. =)
 4. Fra siste innlegg har det blitt noen timer med snøre på slep. 4 gjedder i båten, en på str med ei lubben grillpølse,2 stk 1,5kg ca og denne som brodern fikk æren av å taue inn. Nå må jeg snart ha et lite avbrekk fra gjeddehiget =) For jeg tror snart snittet av stangtimene mine er dårligere enn for de som jager blank fisk i strøka innafor :') Så starter jeg vel straks opp en vertikal tråd.
 5. Alt av tips er kjærkomment =) Var ute en tur midt på dagen i dag, sikkert ikke beste tida på døgnet. Men det var mange andre ute å prøvde fiskelykken. Dorga rundt i Storefjorden og omegn. Rundt de nevnte plassene over. Masse fisk på loddet. Prøvde å kaste litt ute ved grunna. Uten resultat. Så fortsatte jeg dorging, varierte fart og baits. En stang på 6m dypde ca og en 0,5-2m. Flest fisk lå på rundt 7m. Så vidt jeg kunne se. Kort og konsist, en ny blank dag ;') Får prøve grunne viker neste gang! For nå får jeg ikke til annet enn å logge kart data, å bli solbrent. Hehe
 6. Se der ja. Her jeg mente. Jeg kjørte først rundt haratangen og dorget meg nordover i Storfjorden. Tok tilfeldigvis en sving ut om grunna før mørket kom. Tenkte meg d var der jeg burde brukt litt mer tid når jeg så på loddet =) Takker og Gratulerer med dagen =)
 7. Jeg preker gjerne jeg altså =) Produserer sikkert mer fisk i lengden det.
 8. Haratangen, er det siste "hjørne" på venstre side når man kjører østover fra nåløyet? Også mener du grunna som ut mot skjæret? Har vært på ny tur i kveld og blanka :') Nå med nye baits å greier. Hehe
 9. Da får jeg ta en sving nedom der =)
 10. Ja, og riktig gange på wobbleren det er fort erfaringsbasert. Greit nok å teste ved båtkanten, men det blir litt gresk for min del =') hehe For de forskjellige wobblere har vel å ulik gange? Noe som forutsetter at man har sett dem i korrekt gange minst en gang. Jeg får ta en tur på xxl å kjøpe et par line thru baits. Hvordan vil de ledda wobblerene være, like avhengig av høyere fart de å?
 11. Ok, jeg har brukt bly/strikk og 50g blyparavan for å komme ned. Begynte med notering av hvilket dypt de forskjellig gikk på, for å få en peke pinn. 1,5kn er nok snittet jeg har holdt. Kanskje litt sakte for wobblere(?) Området jeg prøvde var "djup" partiet fra store kvernøy mot nåløyet.
 12. Jeg fortsetter fisket etter kunnskap. Hvordan er det i forhold til vanntemperatur og høy/lavtrykk? Noen baits som passer bedre enn annet? Hadde 13° på loddet, i går. Dorget langs med kanter som nevnt over, var bra med små og store fisk. Særdeles få i båten :') Brukte zalt 14cm i forskjellige farger. Seeker shad, og no 18cm alixpress wobblere.
 13. Men om gjeddene nå står veldig grunt. Er det restene av leken på en måte? Jeg har prøvd trøkke båten så langt inn som mulig men jeg kan ikke se at det har vært no bra med byttesfisk på de grunneste områdene. Og når gjedde trekker ut over igjen er det til nærmeste kulp, eller kan de flytte seg et stykke til større,dypere områder?
 14. Kjærkomment tips =)
 15. Jeg vil bare skyte inn her at jeg fikk første gjedda bare minutter etter wobblere traff vannet. Var da i grunt området, rett sør for dillingøy slippen. Ellers har jeg fisket kanter rundt i vanemfjorden uten resultat. Hyggelig å høre noen får noe større =)