Jump to content
Fiskersiden

halvorep

Members
 • Content Count

  10
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About halvorep

 • Rank
  Nytt medlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei, har dorget en del etter ørret med klassiske spinnere og woblere i mange år. Etter at jeg fikk meg ekkolodd så har jeg lyst til å prøve andre teknikker som vertikalfiske / dropshot på aktuelle plasser. Ønsker å kjøpe en egen stang som kan stå klar i båten. Hva bør jeg se etter i en stang / snelle kombo til dette formålet? fisker primært i ferskvann etter ørret. :)
 2. Veldig mange gode poeng her, mulig jeg titter på litt for "store" båter til mitt bruk. Det har seg slik at den ene plassen jeg fisker har bryggeløsning og bra anlegg for å sette ut båter (mulig å leie plass). Den andre plassen er vel mer et stort fjellvann, uten bryggeløsning etc, men ok veg til å sette ut båt fra henger. I dette vannet er det lite aktuelt å måtte vasse for å komme seg i land pga temperatur og vær..
 3. @cannonbang og @erik: Hva slags alubåter kjører dere?
 4. Mulig jeg har vert for optimistisk angående vekt, blitt litt bortskjemt på akkurat det området med lindern, den veier vel knapt 90kg pluss motor / utstyr. Nå er jeg innforstått med at jeg ikke får i pose og sekk, kommer uansett til å sette stabilitet og sikkerhet over vekt i denne omgang. (Intill en viss grense selvfølgelig). Er relativt godt kjent der jeg fisker, så skal nok greie å unngå de verste plassene å dra båten på land, men det bør være mulig å dra den såpass opp på grus at jeg får tjora den fast i et tre mens jeg er på bærtur Er 400kg + motor for mye til slikt?
 5. @TT: Hva skal sjøsettes? Drar båten på land til tider, uten tilrettelagt underlag. Føler alubåtene tåler dette bedre enn glassfiber, mindre fare for skade. Har tittet en del på buster M1 og Ockelbo al 16 med sidekonsoll, men da blir det ikke rare "værbeskyttelsen"..
 6. @is_620: Hansvik og Rana plast har et par båter med den funksjonen jeg ønsker, men de er dessverre ikke i aluminium, noe jeg har satt høyt på lista.. @erik: Skroget fra C-Ride så flott ut, men sammen med Aulutroll sin modell så føler jeg det blir for stort. Fant kun 21 fot skrog på C-Ride, men skal sende han en melding
 7. Mangler bare at den er i aluminium, et par knepp kortere og noen kilo lettere
 8. som sagt så er disse modellene litt overkill for mitt bruk, men layouten med en liten "cabin" i front, et par stoler, relativt åpent akter og sgodt med oppbevaring / fiskerelaterte løsninger er tiltalende. Det nærmeste jeg har kommet med de nordiske merkene er type bowrider med heller sparsommelig plass akter. Så da står jeg litt fast enn så lenge..
 9. Hei, Jeg har brukt fattern sin Linder 440 fishing i snart 20 år og nå er det på tide å finne noe eget. Til sammenligning med Lindern så ønsker jeg en båt som føles med stabil og sikker.. Det skal sikkert en del til for å velte den, men gangen i sjø er hard og fribordet føles alvorlig lavt med tanke på å ta med minstemann på tur (1.år) Ønske om en vindskjerm og et hint av overbygg til å krype inn / under / inntil når den verste regnskura kommer er og til stede.. Fisker for det meste i innsjøer i innsjøer så båten kommer sjelden om aldre til å gå utaskjærs, men muligheten er der rent
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.