Jump to content
Fiskersiden

Sven Rune Andersen

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Sven Rune Andersen

 1. Takker for et særdeles raust tilbud, det setter jeg pris på. Jeg jobber i Asker også så veien til bærum er ikke lang.
 2. Nei jeg har ikke det, men ekkoloddet fungerer med CHIRP på 3 in 1 giveren så mistenker at det er noe med Airmar svingeren. Har kontaktet selger og han sa som deg at jeg burde forsøke å slå av StrctureScan. Etter at jeg informerte om at det allerede var forsøkt ble det stille fra han. Jeg får kanskje forsøke å ta kontakt med han igjen.
 3. Ja da er vi to med samme problem og jeg er ganske sikker på at jeg har lest en tidligere tråd med samme tema. Så det betyr at du ikke har funnet løsning på problemet ennå?
 4. Takker for svar. Jeg har et eget batteri til Eliten som det ikke er koblet annet utstyr opp i mot og strucktureScan er deaktivert. Det eneste jeg ikke har kontrollert som du skriver ar at giveren er gjenkjent med XID. Er ny på detta, hvor kan jeg kontrollere om riktig giver er valgt?
 5. Hei Jeg har problemer med å aktivere CHIRP på min Lowrance Ti2 med Airmar TM150M svinger. Får bare feilmelding "kan ikke aktivere CHIRP ekkolodd frekvenser når structureScan er aktiver". Jeg har forsøkt å skru av structurescan, men det endrer ikke noe. Mener jeg har lest et sted at et annet medlem av gruppa hadde samme problem, men jeg finner ikke igjen tråden. Er det noen som vet hva feilen kan komme av?
 6. Hei Jeg er helt fersk i ekkolodd verden, men har nå gått til innkjøp av Lowrance Ti2 9" med 3 in 1 svinger. Kjøpte i tillegg en Aimar TM150M som jeg tenkte å montere ved siden av. Trenger litt hjelp av dere med litt erfaring til å plassere svingere på best mulig plass.
 7. Hei Jeg er helt fersk i ekkolodd verden, men har nå gått til innkjøp av Lowrance Ti2 9" med 3 in 1 svinger. Kjøpte i tillegg en Aimar TM150M som jeg tenkte å montere ved siden av. Trenger litt hjelp av dere med litt erfaring til å plassere svingere på best mulig plass.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.