Jump to content
Fiskersiden

Silje Silkoset

Members
 • Posts

  3
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Silje Silkoset's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

 1. Jeg liker å fiske i saltvann. Har lest litt om kroker å bruke her, så fisker med tung Jig og sildkrok. Bruker kroker som er nærmest mulig fargen på vannet også bruker jeg en nettside der jeg ser om det er på tur til å bli flo eller fjære. Jeg fisker fra land og da tar jeg meg en tur når det begynner å bli flo. Jeg har hørt med noen og har fått vite at det er en plass på sundsøya. Har bare funnet en veldig ødelagt kaie der, går ann å bruke den men er litt hull i den. Prøvde å gå lengere bort men kom bare til en hytte/hus. Også har jeg fisket mye på kaien ved Rødbrygga resturant, men har alldri fått napp der. Vi flyttet hit i desember og begynte ikke å fiske før starten av mars.har også prøvd å fiske ved Straumenbruen men ingen vits. Setter seg mere fast enn å få fisk (dupp er jo sefølgelig en mulighet)Jeg trenger hjelp til å finne fine fiskeplasser. Noen som kan hjelpe meg?
 2. Hei. Jeg lurer på hvor i Steinkjer man kan fiske etter ørret uten å betale fiskekort. Finnes det noe vann rundt i Steinkjer en plass hvor det er ørret? Legg også til hvordan krok eller agn som fungerer best der du har fått ørret.
 3. Hei. Jeg lurer på hvordan jeg skal fiske i Ognaelva. Det er jo en veldig rolig fiskeplass ved kaia der, jeg ser veldig mange fisker som hopper, men ikke noen som biter. Jeg har bare fisket der i en time. Jeg brukte en bronse spinner. Har dere noen tips til hvordan krok jeg skal bruke, og hvor aktiv jeg skal være med fiskestanga?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.