Frode Reppe

Members
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Frode Reppe

 • Rank
  Nytt medlem

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hei Atle. Takk for svar. Jeg har lasta ned North Sea for ca 1 1/2 uke siden, men betviler at det er noe der for området jeg fisker i. Jeg venter i spaning
 2. Hehe Det tror jeg nok vi kan enes om ja. Jeg tror nok Ivan har like god kontroll på våre farvann som vi har det i Pechenga.
 3. Ivan skal ihvertfall ikke klare å hacke bunndataene mine
 4. Tusen takk for svar. Er det av sikkerhetsgrunner en ikke kan dele, eller er dte noe annet?
 5. Så vidt vites reduseres innslaget av oppdrettslaks i elvene til under 4% i dag. 4% er grensen for hva forskerne mener villaksestammen kan tåle. Det er forskerne selv som bestemmer hvilke elver som det skal tas ut oppdrettslaks i.
 6. Hei alle gode medlemmer. Jeg håper at noen kan hjelpe meg. Jeg har kjøpt meg en 12" Carbon, og har foreløpig en 3 in 1 giver på den. Har bestilt en Airmar TM185M som skal monteres i tillegg. Jeg er en novise når det gjelder ekkolodd og plottere generelt, og at jeg har en læringskurve som er rimelig bratt har jeg etterhvert skjønt. Jo mer jeg leser jo mindre skjønner jeg har vært mantraet her en stund. Vel, i dag skulle jeg logge på social map direkte fra plotteren ombord. Jeg har wifi der båten ligger. Alt gikk greit. Fikk lagt inn land, og Sør-Trøndelag, men så var det bom stopp når jeg kom til kommune. De tre mulighetene jeg hadde var Røros, Selbu og Tydal. Jeg trodde jo dette var en spøk, da disse kommunene ikke har kystlinje Etter fliringa, så skjønte jeg at dette var på ramme alvor, og at jeg sto dønn fast. Hva er det jeg gjør feil her?