Jump to content
Fiskersiden

Geir Hansen

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Geir Hansen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Hvordan vil da fiskemulighetene være i oktober da? de søker vel på dypere vann på grunn av kulden, eller er fisken i siste stadiet før den forsvinner ned i dypet? Vi kunne veldig tenkt oss Sandvigvatnet/håhelleren. Dette vannet skal dog være langgrunt og det taler vel ikke akkurat for oss på denne tiden av året.... Noen formening om dette?
  2. Hei Afre, Takker for svar og engasjement. Hvis du vet om noe som likker i nabo fylkene kunne dette også vært av interesse:). Ja har god erfaring med fiske, bunnfiske nattestid gir noe større blant annet. men det er gode fiskevann som er "problemet".
  3. Hei Godtfolk, Vi er en fin gjeng kollegaer som prøver få en tur i året med lavvo, fiske, godt drikke og med enda bedre humør. Vi er på den stadige jakten etter den gode opplevelsen å kunne fiske litt grov ørret istedenfor å få det småtjafset som en til vanligvis får. vi er til stadighet på nettet og googler for å finne noe som kan være aktuelt men det er jammen ikke lett å finne noe som på en måte oppfyller de "kriteriene" selv om vi ikke er vanskelige å ha med å gjøre. Vi vil nemlig vekk fra dette RV504 fiske og reise litt avgårde (kjøre litt vekk fra folk og fe er deilig). Men ettersom vi har lavvo og masse utstyr å drasse på så kan det heller ikke være så avsidesliggende...(ja høres paradoksalt ut..:) Nå prøver vi bare å finne denne plassen som vi kan reise til og kose oss med flotte opplevelser. Noen som har litt erfaring på område og som gjerne kunne tipset meg/oss. Vi fisker ikke ut den grove fisken for å si det kraftig mildt. Da er det snakk om stenger selvfølgelig med mange pauser og bålkos! Hadde vært gledelig å kunne fått tips, og de skal selvfølgelig eventuelt ikke videreformidles til noen. ville satt pris på ethvert tips så flott natur kan nytes og noen fine ørreter/røyer ville ikke vært feil på panna! Mvh Geir
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.