Jump to content
Fiskersiden

maing

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

maing's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Takk for tips! Er absolutt ingen erfaren fisker, men jobber med å lese meg opp på kystmeite nå og har planer om å kjøpe utstyr til det så snart muligheten byr seg! Takk! Brukes dette som en erstatning for agn om man ikke har tilgjengelig? Ved bruk av baitrunner? Beklager om jeg stiller spørsmål med åpenbare svar, men er som nevnt ganske grønn
  2. Beklager, fikk ingen melding om at noen hadde svart! Rystraumen har vi forsøkt en gang før uten å få mer enn småsei som måtte kastes tilbake, kanskje vi dro feil dag? Vi endte med å fiske i Kvalsundet, men hadde ikke mye hell der heller. Vind blåste krokene rett tilbake til land, og vi endte med å kjøre videre til Kvaløyvågen hvor det var veldig flott, men ikke fisk. Måtte dra tomhendt hjem, men skal absolutt forsøke Rystraumen på nytt om det er å anbefale, og videre mot sommarøya om vi får leid bil igjen Tusen takk for tilbakemeldinger!
  3. Jeg og samboeren er veldig glad i å fiske, men kan ikke veldig mye om det og har kun erfaring med havfiske fra land og båt. Vi har bodd noen år i Tromsø nå og vi sliter med å finne steder å fiske i Tromsøområdet. Jeg har førerkort for båt og kan leie om vi finner noe billig, selv om det er å foretrekke å stå på land. Spørsmålet er da: Vet noen om gode steder for fiske (helst fra land) i rimelig avstand fra Tromsø? Må være mulighet for å få torsk eller lignende (ikke så glad i sei). Om man kunne kommet seg dit med buss/kort biltur hadde det vært supert, men det kan gjerne være noen timer unna med bil om det er mulig å oppdrive rimelig overnatting i området. Setter pris på alle tilbakemeldinger!
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.