Jump to content
Fiskersiden

altmuligfiskern

Members
 • Posts

  4
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

altmuligfiskern last won the day on May 23 2020

altmuligfiskern had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

altmuligfiskern's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

2

Reputation

 1. Hei! Noen som tilfeldigvis vet om noen bra plasser for bergylte i Østfold som de muligens har lyst til og dele med seg? Syntes det har vært vanskelig og finne gode plasser i Østfold, selv om en kan få en og annen berggylte her og der. Slipper alle gylter skånsomt ut igjen.
 2. Hei! Var og fisket bergylte med jigg igår, på rundt 20-25 m djup beit denne ulka på. Noen som vet hvem ulkeart det er? Lurte på om det kunne være vanlig ulke, men syntes ikke den matcha helt med bildene på nett bruker å få endel av de på rundt denne størrelsen på denne plassen rundt midten av mai, men aldri ellers. Forøvrig var den 20 cm og vekta viste 100 gram blank. Tatt i Kråkerøy skjærgården om det er av relevans
 3. Okuma ceymar 25 er mer enn nok til sjøørreten vil ihvertfall jeg si, jeg bruker okuma ceymar cxt 25 til blant annet sø selv og er veldig fornøyd. I tillegg til et par multisnelle oppsett til gjedde har jeg også en okuma ceymar cxt 40 kombinert med et 30 - 100 g stang. Den bruker jeg til å målrettet fiske etter gjedde godt over meteren (samt lyr og torsk), så jeg syntes 40 blir litt overkill til sø altså. Jeg bruker også daiwa ninja 2500 og daiwa regal lt 2500, absolutt flotte sneller det og, mye snelle for pengene det og. Men når det gjelder okuma så har jeg brukt det i årevis og har hatt mye syke utras med de og de har fått mye juling, så de vet jeg takler det bra - selv om det jo er endel plastikk, men det er det jo i alle sneller nå til dags, de skal jo være så lette som mulig nå til dags.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.