Jump to content
Fiskersiden

Lasse20

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Lasse20's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • Week One Done Rare
 • One Month Later Rare
 • One Year In Rare

Recent Badges

0

Reputation

 1. Langvann, elvann og trehørningen er jo fine røye og ørretvann (spessielt kjent for røye). Tror det er gangavstand fra stryken til disse.
 2. Jo, det står jo at det kan forekomme røye i noen vann der, men det står ingen ting for sikkert. Var derfor jeg lurer på om noen har erfaringer med røye derfra.
 3. Hei Har fisket en del røye i Femundsmarka, noe jeg syntes er veldig artig. Vet at fisken også finnes i nordmarka, men hva med Lillomarka? Noen som har fått eller hørt om noen som har fått røye der?
 4. Hei Tenker å ta en tur til femund/Engerdalsområdet til helgen som kommer og prøve isfisket på nyisen, men er usikker på åssen isforholdene er der oppe. Noen som vet hvor tykk isen er i dette området? takker på forhånd for raske svar Lasse
 5. Hei Jo lenger inn i nordmarka du kommer, jo bedre blir fisket og naturopplevelsene. Vil anbefale Sandungen eller Katnosa som fine vann om du skal fiske fra kano. Helgeren er også fin og ligger litt nærmere. Øyungen kan også funke som nærmeste mulighet, men da er det best å dorge på motsatt side av sjøen (sett fra demningen).
 6. Hei der Dro flere ganger før til hovinbekken (bekkedalen) for å fiske bekkerøye, men sist gang jeg var der var all bekkerøyen borte og jeg så ikke tegn til liv. Vil gjerne fiske denne fisken igjen, så lurer derfor på om noen vet om andre vann/elver/bekker som inneholder denne fisken i området rundt Oslo. Lasse
 7. Hei der Jeg har lenge lurt på om ørret som er fanget i myrete tjern og vann har en merkbar forskjell når det kommer til smak i forhold til ørret som er tatt i vann med typisk steinbunn og god vannkvalitet. Noen som har erfaringer med dette / når det kommer til smak av ørret tatt i myrvann?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.