Gå til innhold
Fiskersiden

Lasse20

Medlemmer
  • Innholdsteller

    8
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Innlegg skrevet av Lasse20

  1. Den 16.2.2021 at 7.14, Kontorstol skrev:

    Hei. Er det noen vann som er tilgjengelig til fots i Oslomarka der det kan være mulig å få Ørret eller Røye? Har vært en tur på Øyungen, og skal en tur til Lutvann i dag, men tar gjerne imot andre tips. :) 

    Langvann, elvann og trehørningen er jo fine røye og ørretvann (spessielt kjent for røye). Tror det er gangavstand fra stryken til disse. 

  2. 15 timer siden, TT skrev:

    Det står vel noe i OFA kartboka at det «skal forekomme» røye i noen vann, men jeg har ikke sjekka akkurat nå. 
    Ellers er det jo røye i Øyungen. Jeg har fått noe på isen der, men det er ikke akkurat Femund-størrelse .... 

    Jo, det står jo at det kan forekomme røye i noen vann der, men det står ingen ting for sikkert. Var derfor jeg lurer på om noen har erfaringer med røye derfra.

  3. Hei

    Jo lenger inn i nordmarka du kommer, jo bedre blir fisket og naturopplevelsene. Vil anbefale Sandungen eller Katnosa som fine vann om du skal fiske fra kano. Helgeren er også fin og ligger litt nærmere. Øyungen kan også funke som nærmeste mulighet, men da er det best å dorge på motsatt side av sjøen (sett fra demningen).

  4. Hei der

    Dro flere ganger før til hovinbekken (bekkedalen) for å fiske bekkerøye, men sist gang jeg var der var all bekkerøyen borte og jeg så ikke tegn til liv.

    Vil gjerne fiske denne fisken igjen, så lurer derfor på om noen vet om andre vann/elver/bekker som inneholder denne fisken i området rundt Oslo.

    Lasse
     

     

×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.