Jump to content
Fiskersiden

AKH

Members
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

AKH's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Forstår! Merker jo det begynner å bli litt utplukket der, ja. Prøvd eller hørt noe om Facile-stangen? Til 500kr i klasse #5d kan jo det være en grei deal også?
  2. Takk for svar! Er nok veldig utplukket i Eikre-webshopen. Tilgjengelige alternativer er: fluvius 9’6 #5/6 fluvius #4 og #4m aroni #4 og #5 facile 5D Noen av disse dere ville valgt? Hvis 9’6 er for lang så er gjerne facile 5d passe? Eventuelt andre stenger i 1000kr-klassen?
  3. Hei! Jeg skal begynne med fluefiske den nærmeste tiden - hovedbruksområde er fjellvann etter ørret, kanskje litt elv og SØ på sikt. I den sammenheng planlegger jeg å kjøpe en Eikre-Fly Fluvius 9’6 i klasse 5/6, se link under. Slik jeg forstår det er dette en femmerstang som også kan kaste snører i klasse 6. Stangen er på lager i klasse 4 (9’ fot) og 5/6 (9’6 fot) Spørsmål: er det noen som kan anbefale meg et greit nybegynnersnøre jeg kan lære meg å kaste med? Jeg er helt ny, så jeg antar jeg trenger et helt alround WF-snøre til å fiske med både nymfer og tørrfluer eventuelt. Spørsmål 2: den samme stangen finnes i klasse 4. Ville det vært et bedre alternativ for en nybegynner? Jeg fisker på vestlandet hvor det er relativt mye vind. https://www.eikre-fly.no/fluvius-96-56/ Alle tips mottas med glede - takk!
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.