Jump to content
Fiskersiden

K79

Members
 • Posts

  11
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

K79 last won the day on June 18 2020

K79 had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

K79's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Takk for svar Erik og Abbor, da blir det litt testing i morgen. Har forøvrig høvlet til noen biter av kompositt terassebord som skal festes til båten, så litt prøving og feiling har jeg tatt høyde for.
 2. Trodde man skulle holde seg unna de vannrette delene, men mener du jeg kan feste der (bilde)? Båten er "glatt " under og ingen hindringer.
 3. Ser nå at punktene 3 og 4 vinkler litt fremover mot baugen så da er det kanskje ikke så gunstig.
 4. Da var alt utstyr i hus. Båten er vel ikke optimal for ekkolodd. Badestige stikker en del ut så vurderer å montere bak den like vel. Er vel 1 eller 2 i bildet som er mest aktuelle, men lurer på om det blir litt nærme motor?
 5. Var ute en tur ved Son for en uke siden. Fikk en del makrell, men det var kveis i så og si alle. Er lenge siden jeg har fisket makrell, men kan ikke huske å ha sett dette før, hvertfall ikke slik. Nå var det varierende mengde i hver fisk, men spm mitt er, hvor vanlig er dette?
 6. Finnes det et HDI alternativ slik kje85 har gått for som monteres innvendig, og hvordan påvirker dette ytelse. Har en Gh der badestige er på høyre side og vurderer innvendig montering fremfor venstre side av motor. Usikker på hvordan å løse dette best, men ønsker ikke at noen bruker svinger en som ekstra trinn opp i båten.
 7. Hei og takk for utfyllende svar. Dette er en jungel for oss som ikke har fulgt med på 10-15 år Når det kommer til giverne du nevner så har jeg forstått at HDI giveren har downscan og ikke HST-DFSBL. Er det så enkelt at man kan si at 3-1 giveren har samme som HDI, men også sidescan? Eller er det en ytelsesforskjell her på 2d og downscan elementet. Har noen steder jeg gjerne skulle utforsket bunnen skikkelig for å se om det finnes noe spennende der (gamle båter etc), men er usikker på dybden. Hvor langt ned vil du si at down og sidescan fungerer? Står vel mellom HDI og 3-1 giver PT
 8. Hei Erik, Hva er deres inntrykk av Hook Revealed så langt? Ser etter en kombimaskin som vil dekke behov ved innlandsfiske etter gjedde og ørret (pelagisk), samt duge i fjorden, med en og annen tur på dypere vann. Tester dere tripple shot verjsonen, og vil en 1-3 giver duge til dette, også med tanke på dybder rundt 150-200m? Alternativene jeg ser på er Elite 7 TI2 Raymarine Element 7 (begrenset mulighet for bruk av eks dybdekart.no data, så denne er egentlig ute?) Wifi og apper er ikke så viktig for meg samt at jeg ønsker å holde budsjettet lavt. Om man tenker å kartlegge egne vann, hvilken giver anbefaler dere? Mvh
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.