Jump to content
Fiskersiden

Ford3000

Members
 • Posts

  14
 • Joined

 • Last visited

Ford3000's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Conversation Starter Rare
 • Dedicated Rare
 • Collaborator Rare
 • First Post Rare
 • Week One Done Rare

Recent Badges

1

Reputation

 1. Noen som har en rød/grønn/oransje ABU 2500-C som de vil selge? Kan eventuelt bytte bort en svart.
 2. Kvittering ordrebekreftelse og pakkseddel har jeg. Heldigvis løste det seg ( : Takk for alle tips. Gleder meg til å ta det i bruk.
 3. Her er svar jeg fikk 5 års reklamasjonsrett gjelder hvis det er feil på produktet ikke ved feillevering, når det er sagt så send alt i retur i original forfatning og i original emballasje så krediterer vi hele kjøpet og gir deg pengene igjen. Jeg har dessverre kastet esken, men den var uansett for annet instrument enn det jeg fikk. Alt av emballasje og bruksanvisninger var for Ti2 typen. Tror jeg skal ta kontakt med Lowrance direkte i morgen.
 4. Takker for alle svar, men redd for at jeg ikke kommer noen vei i denne saken. Jeg får ta i bruk instrumentet som det er. Antar at Elite 7Ti er ok for mitt bruk.
 5. De avviste alle forslag. Skal bruke annen leverandør enn Høcom neste gang.
 6. Fikk svar fra leverandør, og det ble som fryktet, de vil ikke bruke en kalori for å løse dette. "Er nok en TI1 ja men som sagt ikke så mye vi kan hjelpe deg med dessverre hadde vi hatt TI2 skulle vi selvfølgelig byttet. Som nevnt er det så vidt jeg husker veldig lite forskjell faktisk bare noe blåtann greier, plotter og ekkolodd er 100% lik."
 7. Sendt e-post til leverandør, men er nok på tynn is siden det er 1 1/2 år siden jeg kjøpte.
 8. Ser ut til at jeg har fått feil instrument. På esken står det Ti2,men på instrumentet står det kun Elite Ti. Under instillinger "om" står det Elite Ti Versjon 18.2 Håper jeg ikke mister alt for mye funksjonalitet på at det er Ti vs Ti2? Skal bruke det som ekkolodd.
 9. Kjøpte elite Ti2, men har blitt liggende i esken til nå. Prøver å oppdatere, men får det ikke til. Versjon som den kom med er 18.2 programvare 60.1.142 Laster ned oppdatering fra Lowrance.com og får da opp versjon 20.0.1 63.1.350 Laster det over på et SD kort og setter det inn i instrumentet. Slår på, men det leser ikke innhold på kort og ingen oppdatering skjer. Noen som kan gi meg tips om hva jeg gjør feil?
 10. Da ble det Ti2 på grunn av Genesis Live. Jeg har lyst til å prøve den funksjonen og håper dette blir bra!
 11. Takker for svar! Jeg går vel for Simrad da, siden den er billigst. Bør en gå for C-map eller Navionics?
 12. Lowrance Elite-7 TI2 eller Simrad GO7 XSR? Er disse sammenlignbare i funksjoner?
 13. Ja den har blå plugg og behøver overgang. Tenkte mer på om den egner seg til mitt bruk
 14. Jeg har en Lowrance svinger som ser ut til å være HDI Skimmer 50/200 + 455/800 khz. Etikett på ledning sier 003-8963-00 / XDCR Sylvester. Vil denne passe på noen av dagens ekkoloddmodeller? Ser at Lowrance Elite-7 TI2 er på tilbud nå. Vil dette passe sammen? Behøver ekkolodd til hummerteiner og fiske i sjø.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.