Jump to content
Fiskersiden

Sjøørretnoob

Members
 • Posts

  5
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Sjøørretnoob's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

3

Reputation

 1. Absolutt, jeg har hørt 16 episoder av Berulfsens podcast, og har omtrent sett alt av filmer fra han og David Hansen, Fiskejegeren bl.a. Det er mye å hente, men jeg soner litt ut når de setter i gang fluepraten, og det er OFTE Har fått med meg at pålandsvind er bra, og helst inn i en sydvendt bukt. Men i følge mine begrensede erfaringer så spiller vinden ingen rolle, og favorittbukta mi peker rett mot nord, det er ikke "optimale" bunnforhold heller. Men jeg har fått mange fine sjøørreter der på opptil 1,6kg. Gratulerer med pers! Ser jo ut som kunnskapen du har tilegnet deg sikret fangsten Ganske smart å bruke bølgene fra cruiseskip på den måten.
 2. Takker for svar! Jeg holder til i Møre og Romsdal, og fisker på nordmøre. I samme fjorden ligger Nåsvassdraget, som etter sigende huser Møre og Romsdals største bestand av sjøørret (https://www.fylkesmannen.no/More-og-Romsdal/Miljo-og-klima/Fiskeforvaltning/fangststatistikk-for-laks-og-sjoaure-i-elvane-more-og-romsdal-2019/), så jeg burde jo være i stand til å hale i land noen fine sjøørreter. Skal sjekke ut de filmene, har også observert at danskene fisker mer med sluk. Mye å lære fra de!
 3. Takk for svar. Lærer noe nytt hele tiden om dette fisket. Sikkert det som gjør det så spennende, og så givende når du får en på kroken! Jeg har sett mye på Youtubere som Berulfsen, Fiskejegeren og David Hansen. Men de bruker uforholdsmessig mye tid på snakk om fluer og imitasjoner, hvertfall for en som utelukkende fisker med sluk Det virker som de fleste tar det for gitt at man fisker sjøørret med flue? Det er spennende at de større fiskene rår der det er lavere temperaturer, høyt saltinnhold og mye mat. Gleder meg til litt fri slik at jeg får testet ut plassen på bildet.
 4. Hei! Som navnet mitt antyder er jeg relativt fersk i sjøørret-gamet. Jeg har slitt litt med å finne gode plasser, spesielt nå på vinteren. Kan noen fortelle meg hva jeg ser etter på vinteren? Og kanskje gi med et bilde av bunnforholdene på en (hemmelig om du vil) plass du VET det er bra med sjøørret? Jeg har som mange andre her inne begrenset med tid, så jeg pleier å gjøre research før jeg går ut for å unngå bomturer.. De er uungåelig, men vil jo helst være på et sted jeg hvertfall vet jeg kan få fisk Jeg har funnet en plass på kartet som jeg tror kan være bra, spesielt om vinteren? Jeg legger ved et bilde. Det er ei sydvendt bukt i en fjord, som har leopardbunn og en marbakke rett utenfor. Er det ikke slik at fisken trekker ned på dypet, og kommer opp i korte perioder for å jakte i bl.a leopardbunn? Litt forvirret jeg, men håper dere kan hjelpe meg på vei Mvh, sjøørretnoob
 5. Hei! Som navnet mitt antyder er jeg relativt fersk i sjøørret-gamet. Jeg har slitt litt med å finne gode plasser, spesielt nå på vinteren. Kan noen fortelle meg hva jeg ser etter på vinteren? Og kanskje gi med et bilde av bunnforholdene på en (hemmelig om du vil) plass du VET det er bra med sjøørret? Jeg har som mange andre her inne begrenset med tid, så jeg pleier å gjøre research før jeg går ut for å unngå bomturer.. De er uungåelig, men vil jo helst være på et sted jeg hvertfall vet jeg kan få fisk Jeg har funnet en plass på kartet som jeg tror kan være bra, spesielt om vinteren? Jeg legger ved et bilde. Det er ei sydvendt bukt i en fjord, som har leopardbunn og en marbakke rett utenfor. Er det ikke slik at fisken trekker ned på dypet, og kommer opp i korte perioder for å jakte i bl.a leopardbunn? Litt forvirret jeg, men håper dere kan hjelpe meg på vei Mvh, sjøørretnoob
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.