Jump to content
Fiskersiden

NoobFisker

Members
 • Posts

  9
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

NoobFisker's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

1

Reputation

 1. Takkk igjen TT jeg setter stor pris på at du hjelper meg og mange andre her!! Ha en god dag videre!
 2. Jeg har fireline smoke 0.12mm på snella nå men skal jeg kjøre på en mono på 0.20mm eller lavere som fortom? Hvor lang burde den være da? Snellen min har massevis av plass til 0.12-0.16mm snører men fyller seg opp ganske raskt med 0.20mm. Har farge på snøre veldig mye å si? Tuuussen takk for hjelpen!!!
 3. Uannsett tusen millioner takk for hjelpen!! Det er bare å kjøpe fortom med mono rundt 0.20mm så er det good?
 4. Må bare takke for den raske hjelpen. Jeg setter veldig stor pris på det!! Er det noe merke du anbefaler? Jeg tenker for det meste å bruke en slip bobber setup med mark. Burde da fortomet være lengre? Jeg har sett på videoer og de anbefaler fluorcarbon som fortom, men fluorcarbon er mye dyrere. Er det såpass stor forskjell mellom dem? Tusen takk igjen!!
 5. Heisann, jeg er ny til fisking og har lyst til å vite når og hvorfor man bruker forskjellige typer fiskesnører. Hovedsakling vil jeg fiske etter ørret. Jeg har kjøpt meg en ferskvanns fiskestang. Jeg har en del spørsmål jeg vil gjerne få svar på! Tusen takk for hjelpen! Jeg vet det finnes fluorcarbon, mono og multifilament og braid. Når bruker man disse og hva er fordelene og ulempene? Har farge på snøre mye og si? Jeg har også hørt at man bruker fortom, er det noe vits? I så fall hvor lang skal den være og hva slags type snøre. Har dere noen snører dere kan anbefale meg å kjøpe? Hvis dere har det så hadde jeg satt stor pris på det! Gjerne link. Jeg var inneom xxl og de anbefalte meg fireline smoke 0.12mm den var multifilament. Igjen tusen takk for hjelpen!
 6. Tusen takk!! Skal få til en tur til helga! Ha en god dag!
 7. Hei, jeg har nettop begynt å fiske, så jeg er ganske ny Jeg har lyst til å fiske ørret i nærområdet og lurte derfor hvor det er best å fiske. Jeg har hørt at man kan fiske sjøørret i oslofjorden, men vet ikke helt hvor. Er like bra å fiske alle steder? Har dere noen tips til hvor og hva slags sluker jeg burde bruke osv. Tusen takk for svar på forhånd!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.