Jump to content
Fiskersiden

Kemost

Members
  • Posts

    4
  • Joined

  • Last visited

Kemost's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Reputation

  1. Ok, endte opp med å kjøpe 3 i 1, så da burde jeg bytte denne? Fikk den til samme pris som HDI, så imbilte meg at det da var bedre kjøp
  2. Veldig dumt spørsmål nå sikkert, men hva er forskjell på denne : https://www.seasea.no/instrument/kartplotter-mfd-gps/givare-tillbehör-lowrance/ekkoloddgiver-lowrance-ai-3-in-1 Har denne 50-200 som Dere sier jeg må ha?
  3. Var innom Maritim i dag, og det ble jo en skikkelig skuffelse, for de hadde jo ikke Simrad og viste ikke om det fikk inn igjen før etter sommeren. De hadde kun Garmin, men manglet svinger, og hadde ikke peil på når de fikk inn heller. Så da er jeg egentlig "like" langt. Da ender jeg opp med en av de 2 første antageligvis.
  4. Ny, og egentlig skikkelig dum på dette området, så bær over med dumme spørsmål Er på jakt etter en Kartplotter og et ekkolodd til min Uttern S52 med 60HK motor. Guttungen syntes båten går for fort og vi har ikke peil på hvor vi kjører, angående skjær og slikt. Kjører i området Sandefjord - Kragerø Jeg fisker for det meste krabber og makrell, men hadde håpt på å kunne få litt større fisk også. Snakket med noen på SkittFiske som anbefalte denne : https://www.skittfiske.no/humminbird/222190/humminbird-helix-7x-chirp-gps-g3-kartplotter-ekkolodd Denne hadde alt inkl, måtte kun kjøpe kart. Men her fulgte det med 83-200, og det var ikke så bra til havfiske liste jeg så vidt..... Så kikket jeg på denne : https://www.skittfiske.no/lowrance/230818/lowrance-elite-fs-ekkolodd-3in1-svinger-7-skjerm Koster jo nesten dobbelt så mye, så spørsmålet er jo da er den dobbelt så god? og trenger jeg så dyr(avansert)? Den jeg kjøper håper jeg jo skal funke de neste 3-5 årene, da jeg ønsker jo ikke kjøpe ny om 1 år fordi jeg er missfornøyd. Finnes det andre og bedre alternativer? (må da vite nøyaktig hva som trengs hvis det ikke følger med i pakka, skulle helst vært plug and play.....)
×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.