Gå til innhold
Fiskersiden

2 March Brown

Medlemmer
  • Innholdsteller

    4
  • Ble medlem

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av 2 March Brown

  1. Takk for info! Frister å prøve meg på noe lignende. Ser forresten ikke ut som bildene fungerer?
  2. De var knalltøffe Fiskemannen! Lakkeringen så jo ut som det var rene kunstverkene. Hvordan går du frem for å lage disse? Må du bruke et rør av et slag under støpingen? Hva laget du formene av?
  3. Takk, det var hyggelig å høre! Det virker som det er mange som lager egne wobblere, og ikke minst egne fluer, men ikke så mange som lager egne sluker. Det hadde vært skikkelig moro om andre som også holdt på med det kunne legge ut noen bilder, så kunne man fått litt påfyll med inspirasjon.
  4. Norge har en lang og "stolt" tradisjon når det kommer til produksjon av fiskesluker. Går vi noen år tilbake så var det en rekke forskjellige produsenter av sluker rundt om i landet, og de fleste innebar en eller flere manuelle prosesser. Nå er dessverre situasjonen en helt annen, og meg bekjent er det bare to produsenter som fortsatt produserer sluker igjen i Norge. Alle de andre har flyttet produksjonen til Asia. Inspirert av det det gamle slukmakerne så har jeg "eksperimentert" litt i furteboden, og laget noen sluker selv. Dette er bare for moro skyld, og for gleden av å fiske med hjemmelaget utstyr. Laksesluk i kobber Laksesluk av messing. Tynt gods, optimal for dorging Jeg har laget de ved hjelp av helt enkle verktøy, og skrevet en liten guide til hvordan man kan lage egne fiskesluker her: https://laksesluker.no/lag-din-egen-laksesluk/ Håper dette kan inspirere andre til å prøve selv. Er det noen andre "slukmakere" her inne?
×
×
  • Opprett ny...

Important Information

By using this site, you agree to our Bruksvilkår.