Jump to content
Fiskersiden

Alexander aguirre

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Interesser
  Meitefiske

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Alexander aguirre's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Dedicated Rare
 • One Month Later Rare
 • Week One Done Rare
 • First Post Rare
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Reputation

 1. Bruk hair rig. Denne videoen viser hvordan man lager en
 2. Jeg trenger en castingstang til en multiplikatorsnelle jeg har (shimano slx). 10-35 gram tenker jeg og sensitiv i tuppen. Fisker mest etter abbor og gjedde. Noen her som vet om en bra stang som passer bra til dette fisket her? Setter stor pris på svar;)
 3. Noen som vet om forskjellige vann som har karpefisker (sørv,karuss,karpe osv) i nærheten av kristiansand. Leter også etter et vann med stor sørv 200gr +. Har vært innom de kjente barselvanna. Setter veldig pris på svar
 4. Noen som vet om forskjellige vann som har karpefisker (sørv,karuss,karpe osv) i nærheten av kristiansand. Leter også etter et vann med stor sørv 200gr +. Har vært innom de kjente barselvanna. Setter veldig pris på svar
 5. Takk for tipsene alle sammen! Jeg fant denne her på skittfiske.no https://www.skittfiske.no/berkley/214439/berkley-x9-braid-300m-0-17-mm-crystal. Funker den fint eller burde jeg finne en tynnere en? De hadde bare 0.17 mm og oppover.
 6. Jeg har nettopp skaffa meg en shimano slx multiplikator snelle og lurte på hvilken størrelse braid line jeg kan bruke på den, altså hvor mange (mm) tykk den skal være. Har brukt en tynnere braid på en annen snelle, men da jeg fikk en fisk eller satt seg fast i noe ugress, gravde braid linen nedover mot spolen og det var helt umulig å redde den. Har hørt at man skal bruke 0,30 mm og oppover slik at man slipper dette problemet, men da vil kastedistansen bli mindre. Hadde hjulpet ekstremt mye med svar. Jeg fisker hovedsakelig etter abbor/gjedde og kanskje noe ørret iblant.
 7. Jeg har nettopp skaffa meg en shimano slx multiplikator snelle og lurte på hvilken størrelse braid line jeg kan bruke på den, altså hvor mange (mm) tykk den skal være. Har brukt en tynnere braid på en annen snelle, men da jeg fikk en fisk eller satt seg fast i noe ugress, gravde braid linen nedover mot spolen og det var helt umulig å redde den. Har hørt at man skal bruke 0,30 mm og oppover slik at man slipper dette problemet, men da vil kastedistansen bli mindre. Hadde hjulpet ekstremt mye med svar. Jeg fisker hovedsakelig etter abbor/gjedde og kanskje noe ørret iblant.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.