Jump to content
Fiskersiden

team toMira

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

team toMira's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

 • First Post Rare
 • One Month Later Rare
 • Conversation Starter Rare
 • Week One Done Rare
 • Dedicated Rare

Recent Badges

0

Reputation

 1. Hola tmas_! Hvordan er det med Eva, veier de mye? Er det hard gummi, eller lett skummm? Også lurer jeg på, er det mulig å bruke det man har allerede på/ som stang-butt, eller er det umulig/ vanskelig å få brukt?
 2. Hei hei! Ttt, ting tar tid, men her prøver jeg å legge inn noen bilder av fiskestengene som jeg ønsker å få kuttet i fremtiden. Jeg vet at det er flere som kan det her. Ingen ønsker selvfølgelig å betale skjorta for det, men arbeid i noruega koster, det vet man jo, - men vi ønsker enkle avsluttninger på stengene, enkle, solide og lette løsninger som ikke øker vekt, også må det jo seff. være en bra finnish. Glade Hjul..
 3. Hei igjen! Så du mener at du evt. kan gjøre jobben? Det hadde i så fall vært interessant å prøve, men hvordan kommer man i kontakt med sjøsprøyt?
 4. Hei TT! Jajoa er jo enig med du, men resultatet er viktig synes vi! Så vi håper det dukker opp noen småfiksere med bra finish, og mitt anbud er kanskje ikke så dumt.
 5. Hei, kult, takk for svar! Vi er nok flinke nok i mange praktiske ting og tang, men å begi oss ut på fiskestangsamlingen vår, som vi bruker ca. 8 mndr. i året - så har vi hverken tid, utstyr, eller kvalifikasjoner til å kappe stenger bak. Vi har for øyeblikket 7 forskjellige haspelstenger som skulle ha vært kutta ned/ kappa litt bak. Har 2-3 flinke folk som gjorde dette før for oss til akseptable priser, men nå har to av disse lagt utstyret på hylla, dvs. slutta. Det er forskjellige grunner til at vi ønsker å kappe ned lengden bak på håndtaket/grepet. Vi har gjort det før og det har alltid fungert veldig bra for oss. En person med litt kortere armer og en person i rullestol, da er alltid overdrevent lange bakstykker rett og slett i veien. Så ja da må man vel velge å betale, så man får gjort det profft, - så det ligger som støpt i hånda når vi er i gang igjen i mars. Vinter for oss er full av alskens praktiske gjøremål, ting man ikke får tid til da ca. 90 turer gjøre fra april til oktober. Takk Sjøsprøyt, du er den første og eneste så langt som har svart/ kommentert.
 6. Hei hei! Er det noen her inne som kjenner til noen som driver med fiskestang-reparasjoner i Oslo og omegn, også østlandet og resten av landet er interessant?!? For tiden dreier det seg mest om kapping av alt for lange bakstykker som vi ikke er helt fan av. Superkona og jeg er ute og fisker så ofte vi har anledning, og ut av dette blir det jo en hel del stenger og utstyr. Da vi fisker etter mye forskjellig så blir det jo også noen "favoritter", som man trenger små reparasjoner eller justeringer på også. Vi ønsker ikke å begynne med dette arbeidet selv, og leter derfor etter noen som er flinke på disse reparasjonene og custom-fiksinga. Håper sterkt på noen gode forslag som fører frem, da vi er over normalt interessert i "fiskeeventurene" våres! FishOn hilsen fra team toMira..
 7. Hei! Vi lurer på om det er noen her som kjenner til noen som driver med fiskestang-reparasjoner og små enkle tilpasninger på fiskestenger i Oslo og omegn området?!?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.