Jump to content
Fiskersiden

Longbeach

Members
 • Posts

  7
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Longbeach's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Week One Done Rare
 • Dedicated Rare
 • First Post Rare
 • Conversation Starter Rare

Recent Badges

0

Reputation

 1. Mener å ha lest et sted at kjøpekart for ferskvann innenlands i Norge ikke er noe særlig bra. Så hvis en må lage kartene selv uansett med Genesis Live/QuickDraw, så kan jeg kanskje klare meg med Hook Reveal eller Striker?
 2. Ja, det samme tenkte jeg. Må bare finne noen som fortsatt har den på lager. Aktiv Marin i Lillestrøm hadde den ikke. Men kunne få Elite 7 FS med 3 i 1 svinger til 11.000, - Er den verdt de ekstra tusenlappene?
 3. Hei. Fant Lowrance Elite 7 Ti2 med 3 i 1 svinger til SEK 5.715,- eks.mva. Det er vel en bra pris? Men hvor lurt er det å handle fra Sverige?
 4. Ser at Lowrance Elite 7 Ti2 er på tilbud til 6000,- uten svinger. Er det et bra kjøp? Hvilken svinger anbefales til denne?
 5. Er det noe forskjell på kvaliteten på Lowrance Genesis Live og Garmin Quickdraw? Hva koster gode kart til disse merkene?
 6. Takk for svar! Er kanskje bedre med et ordentlig kart å lete etter kanter og grunner, enn Sidescan... Hvilke merke/modeller har begge deler og mulighet for å styre el. motor? Blir sikkert en helt annen prisklasse også... Leser at du ikke anbefaler Lowrance tripleshot giveren. Vil 83/200 - HDI gi et bredt nok bilde ved leting etter fisk og bunnstrukturer i f.eks. ferskvannssjø hvor dybde for det meste ligger mellom 2-6m, med største dyp 30? Ser også at flere kommenterer dårlige plugger på strøm og giver kabel på rimelige modeller. Det er kanskje dumt å velge modell med dette, hvis en skal drive å koble til og fra hver gang en bruker loddet? Er Simrad Cruice et bra lodd?
 7. Hei. Jeg ønsker tips til valg av ekkolodd med mulighet for dybdekart til bruk på isen om vinteren og i båt om sommeren. Tenker å bruke det til å finne storabbor for vertikal fiske og dorge fiske med Sidescan. Prisklasse ca. 6000, -
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use.