bsalte

Members
 • Content Count

  1656
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

bsalte last won the day on October 23 2015

bsalte had the most liked content!

Community Reputation

51 Excellent

About bsalte

 • Rank
  Seniorbruker
 • Birthday 11/19/1971

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 • Bosted
  langesund
 • Interesser
  målrettet fiske etter udda arter i saltvann :)

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. bsalte

  Jomfruland

  Ingen tvil om at sel i vårt område er allsidig å spiser det som byr seg. det er ikke øyepal de jakter i elver,og bekker . De er veldig glade i flatfisk observerte jeg da jeg jobbet i nordsjøen. de lå i overflata å lekte med noen rødspetter jeg skulle gitt mye for å få på kroken. Fiskebestanden her er allerede hardt presset av yrkesfiske,med unaturlig mye sel,blir det ihvertfall ikke bedre. Tilbake til taggmakrell,flere og flere sier de smaker godt,så man bør vel prøve dem Om de fremdeles er der når dette griseværet legger seg....
 2. bsalte

  Jomfruland

  Det er bra med fisk på toppene øst for jomfrulandsgapet. finnes mange,du finner dem på sjøkartet. Agnfiske gir mest variasjon,men regn med å slite med mengder småsei. fisker du nær jomfruland,vær oppmerksom på fjesingene som er der i stort antall nå.
 3. Blir gjerne med om du skal ut på dypet,har for liten båt selv bor i langesund,og har vel kjennskap til endel plasser.
 4. storseien kan treffes i alle vannlag der ute,men jeg fikk ved bunnen. at jeg sier nesten til tigraderen,betyr at du kanskje ikke trenger å dra helt ut.... tror langesund fiskefestival bidrar til at folk ikke deler ut de beste posisjonene sine Jeg brukte lang tid og mye ressurser på å finne dem.
 5. skal du ha et reelt håp om storsei,må du nesten til 10-graderen. folk går dit med 17-20 fots jeeper,uten problem Prøvd å bakke om mot strømmen når du fisker,istedet for drivanker ? leit etter hard bunn,ute i mudderet er det mest bare skater og slimål skitt fiske!
 6. Jeg har vel tilgode å se noen kontroll,men kystvakta som patruljerer våre farvann,var ikke så langt unna. 200m garn som er lovlig,er nok til å sperre av en slik smal fjord.
 7. de fritidsfiskerne som hadde uti 15 sniksnører hver var temmelig sinte ja....
 8. var der i dag,og en lokal fritidsfisker stengte av hele renna med garnlenker,så man må vel vurdere å fiske på dypingsiden igjen. vil du ha stor bunnfisk,tror jeg du burde satse lange i den tiden som nå kommer. torsken virker utgytt.
 9. Ja i hele bassenget på ca 65-70m går stimen. alt går i en stim,og det er da enten,eller.
 10. Det stemmer nok det. fikk fylt stampen for første gang på mange år på søndag,men det fiskes så hardt med sniksnører,og garn at det neppe varer lenge. jeg fikk desverre ikke fisk over 8,men vet det er tatt 2 på 15,og en på 17 nylig.
 11. Det er desverre ikke sant. Har de fast bopel i norge,har de samme rettigheter som oss. leit.